Abone Ol

İşte kadın fantezilerinin en ilginç şifreleri!

Kadınların kimi zaman düşünmekten ya da yüzleşmekten utandığı, kendine sakladığı fantezilerin aslında çok şey anlattığı belirtiliyor.. İşte ilginç detaylar

İşte kadın fantezilerinin en ilginç şifreleri!

Uzmanlar fantezilerin ruh halleri ve iç dünyaya dair gerçekleri yansıttığını ve bunlardan kaçmak yerine anlamaya çalışmayı tavsiye ediyor.

İşte kadınlara özel bazı fanteziler ve yorumları...

1- Baskın olmak istiyorsunuz, eşinizi yönlendirmek, ona istediğinizi yaptırmak, hatta yalvartmak istiyorsunuz. Topuklu ayakkabılar içinde kendinizi sekste hakim konumda hayal ediyorsunuz.

Anlamı: Kontrolün sizde olmasını istiyorsunuz. Bu fantezinizi gerçek hayata uygulamanız, yaşamınızın diğer alanlarında da kendinize güvenininizi kazanmanızı ve başarılı olmanızı sağlayabilir.

Ne yapmalı? Seksin, erotizmin zamanını ve yerini siz belirleyin. İlk adımı atmaktan korkmayın. İsteklerinizi dile getirmekten çekinmeyin. Seksi, hızını, ritmini siz belirleyin. Hatta partnerinizi yatağa bağlayarak heyecanın dozunu artırabilirsiniz.

2 - Her ne kadar ifade olarak kulağa hoş gelmese ve doğru görünmese de uzmanların genelde kullandığı bir terim olarak 'tecavüz fantezileri' ikinci fantezi grubunu oluşturuyor. Bu tür fantezilerde kendinizi savunmasız bir halde, duvara dayanmış, elleri bağlanmış halde ve vahşi bir erkekle hayal edebilirsiniz.

Anlamı: Partnerinizin baskın olmasını ya da sevilmeyi istiyorsunuz. (Bu fantezi kesinlikle sizin tecavüze uğramak istediğiniz anlamına gelmez)

Ne yapmalı? Eşinize sizin için sürpriz bir zaman ve mekanda cinsel ilişkiye girmek istediğinizi, sizi şaşırtmasını söyleyin. Eşinizin sizi ipeksi eşarplarla yatağa bağlamasına, bütün vücudunuzu öpmesine ve okşamasına izin verin.

3 - Birilerinin önünde seks yaptığınızı ya da seks yaparken izlendiğinizi hayal ediyorsunuz.

Anlamı: Görülmek istiyorsunuz.

Ne yapmalı? Seks sırasında perdeleri zararsız bir şekilde biraz aralayabilirsiniz. Bu size izlendiğiniz izlenimini verebilir. Daha cesur bir şekilde ışıkları açık bırakıp, üzerinize bir şey örtmeyebilirsiniz. Eşiniz size bakmalı ve ne istediğini, ne arzuladığını söylemeli.

4 - Eşinizin başka bir kadınla seks yaptığını hayal ediyorsunuz.

Anlamı: Birine ait olduğunuzu hissetmek istiyorsunuz.

Ne yapmalı? Seks sırasında ve sonrasında eşinizden sizi sıkı sıkı sarmasını ve sizi sevdiğini söylemesini isteyin. Seks sırasında sürekli kulağınıza, "Yanındayım, seninleyim" gibi cümleler fısıldamasını isteyin. Onu baştan çıkarın, sizi istediğinden ve sizi arzuladığından emin olmasını sağlayın.