Abone Ol

İşte Hakan Ural'ın minik kızı! Sibel arayıp tebrik etti...

Hakan Urak kızı Gisella ile ilk kez görüntülendi..

İşte Hakan Ural'ın minik kızı! Sibel arayıp tebrik etti...

Kızı Gisella’nın doğumuyla, Engincan ve Melisa’nın ardından bir kez daha babalık heyecanı yaşayan Hakan Ural: "Kız çocuk sahibi olmak, erkekleri farklılaştırıyor. Kızın olunca, eşin başta olmak üzere tüm kadınlarla empati yapmayı öğreniyorsun." dedi.

Sabah’tan Başak Çokan’a konuşan Ural samimi açıklamalar yaptı.

İşte o röportajın bir kısmı;

Yıllar sonra yeniden baba olmak nasıl bir his?
20 yıldan sonra eve gelen bebek, büyük heyecan yarattı. 20 yıldır babalık görevim zaten devam ediyordu. Melisa ve Engincan artık büyüdüler; sevdirmiyorlar kendilerini!

HAKAN URAL KIZIYLA DUDAK DUDAĞA POZ VERDİ

BENİM KİLOLAR KALDI!

Ezgi Hanım nasıl bir hamilelik geçirdi?
Maalesef zor bir hamilelik süreci yaşadı. Ben sürekli yanında oldum. Kadınlar hamileyken fiziksel ve ruhsal olarak büyük değişim yaşıyor. Ezgi aşerdiğinde, sarayda hazır bekleyen uşak gibi koşturuyordum. Bunların hepsini severek yaptım. Ezgi sürekli kahve isterdi. Başka feci istekleri de vardı! Üstelik Ezgi hamilelikte kilo alırken, ben de kilo aldım. Sürekli yiyip içtik. Ezgi doğumdan sonra kiloları verdi, benim kilolar kaldı.

Eşiniz kaç kilo almıştı?
24 kilo aldı. Sonra hepsini lahana diyeti yaparak verdi. Bense sporla kilo veriyorum.

Engincan ve Melisa’nın kardeşlerine ilk yaklaşımları nasıl oldu?
Melisa, kendisiyle barışık ve pozitif bir çocuk. Dünya umrunda değildir onun. Her konuda akıl alabilirsin ondan. Engincan da aynı şekilde. İkisi de her boş vakitlerinde, soluğu kardeşlerinin yanında alıyor. Ona şefkatle bakıyorlar.

Çocuklarınızın hangi özellikleri size benziyor?
Duygusallıkları tamamen bana benziyor. Engincan’ın büyüdükçe hal ve tavırları da bana benzetiliyor. Melisa ise annesinin kopyası! Konuşması, mimikleri, hareketleri... Ancak bu kadar benzeyebilir yani! İkisi de çok efendi çocuklar. Yıllarca onlara saygılı ve mütevazı olmalarını, kibir ve ukalalıktan uzak durmalarını söyledik.

Gisella doğduktan sonra Engincan ve Melisa’nın küçük kardeşleri Emir’in papucu dama atıldı mı acaba?
Abisi ve ablası Emir’i çok seviyor. Onların ilk gözağrısı Emir... Emir’i ben de diğer çocuklarımdan ayırmıyorum. Allah korusun, onun canı yansa; kardeşleri kadar ben de üzülürüm. Gördüğümde sarılır, öperim. Emir de çok mutlu bir ailede büyüyor.

Melisa geçtiğimiz yıllarda aldığı kilolarla gündeme gelmişti. Şimdi nedir durum?
Melisa artık daha bilinçli; yediklerine dikkat ediyor. Varsın kızımın böyle bir sorunu olsun; neler duyuyorum, elalemin çocukları ne halde...

SİBEL ARAYIP TEBRİK ETİ

Engincan’ın Miami’de lüks bir otomobil aldığı yazıldı. Lüks merakı var mı?
O otomobili annesi geçen yıl aldı. Oğlumun asla lüks merakı yoktur. O sahip olduklarının arkasına sığınacak bir çocuk değil. Elindeki her şeyin kıymetini bilir; böbürlenmez, çok mütevazıdır. Annesi ona istediğini alır ama bu, onun karakterini olumsuz etkilemez.

Bebeğiniz olduğunda Sibel Hanım sizi aradı mı?
Tabii ki aradı, çok ilgi gösterdi. O da Gisella’ya çocuklarının kardeşi olarak bakıyor. Emir de onların kardeşi. Çocukları birbinden ayırmam.

Kız babası olmak sizde değişiklik yarattı mı?
Kesinlikle... Kızınız olunca, eşiniz başta olmak üzere kadınlarla empati yapmayı öğreniyorsunuz. Maalesef "Karımı, çocuklarımı seviyorum" diye etrafta dolaşan adamların, arkanızı döndüğünüzde karısını dövdüğünü biliyorum. Böyle insanlar da var.

RÖPORTAJIN DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

SİBEL CAN BREMEN’İ COŞTURDU -VİDEO-

Sibel Can’ın ultralüks evi!.. FOTO GALERİ