Abone Ol

İşte Gazeteport'un son transferleri!!! Yavuz Semerci'nin ekibinde kimler var?

Gazeteport için tarih belli oldu: 29 Mart Vatan Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Semerci'nin önderliğinde kurulan gazeteport.com internet gazetesi, 29 Mart günü test yayınına başlıyor. Sabah ve Star'ın eski Yazıişleri müdürü Ayşegül Akın da gruba

İşte Gazeteport'un son transferleri!!! Yavuz Semerci'nin ekibinde kimler...

Grubun Ankara temsilciliği görevine Sabah eski Ankara Temsilcisi Emin Özgönül getirildi.

Vatan Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Semerci'nin önderliğinde kurulan gazeteport.com internet gazetesi, 29 Mart günü test yayınına başlıyor. Nisan ayı ortalarında aktifleşecek olan internet gazetesi için, geniş kapsamlı bir reklam kampanyası da hazırlanıyor. Grubun Ankara temsilciliği görevine de Sabah Gazetesi ve Nokta Dergisi eski Ankara temsilcisi Emin Özgönül getirildi. Ankara'da oluşturulan büroya, siyaset, ekonomi, polis adliye ve yüksek yargı alanlarına bakacak 5 muhabir alınacak. Grubun yönetiminde Merkez Bankası eski başkanı Gazi Erçel, Anadolu Ajansı eski Genel Müdürü Mehmet Güler de bulunuyor. Bu arada Sabah ve Star'ın eski Yazı İşleri Müdürü Ayşegül Akın da gruba katılarak göreve başladı.

Farklı bir yapılanma ile oluşturulacak gazete, güncel haberlerin yer aldığı bir internet gazetesi olacak. Siyaset, Ekonomi, Dış haberler, Spor, Teknoloji, Sağlık, Bulmaca sayfaları bulunacak. Gazeteport gazete formatında bilgisayar ekranına yansıyacak. Her sayfa ve her haber ayrı ayrı izlenebilecek. İnternet Gazetesinin Ekonomi Müdürlüğünü Açıl Sezen, İstihbarat Müdürlüğünü İhsan Demir, Spor Müdürlüğünü Murat Yığcı, Dış haberler Müdürlüğünü Levent Kadagan, Kültür Sanat müdürlüğünü Ayça Atikoğlu, Bilim Teknoloji bölümünü ise Erdem Peköz yürütecek.