Abone Ol

İşte Brezilya'da yasaklanan görüntüler!!! Daniela Cicarelli nasıl yakalandı? VİDEO

Brezilya mahkemesi internetin en büyük video portalı Youtube'u Ronaldo'nun eski eşine ait seks videosunu çıkarana kadar kapatma kararı aldı. Daniela'nın sevişme görüntülerini google da yayınlıyor.

İşte Brezilya'da yasaklanan görüntüler!!! Daniela Cicarelli nasıl...

Real Madrid'in yıldız futbolcusu Ronaldo'nun eski eşi ünlü model Daniela Cicarelli erkek arkadaşı Tato Malzoni'yle sahilde sevişirken çekilmiş videosunun yayınlanması üzerine geçtiğimiz aylarda Brezilya mahkemesine başvurarak Youtube'a dava açtı.
Video görüntülerinin yayınlandığı her gün için video portalından 116 bin dolar talep eden ve görüntüler yayından çıkarılana kadar YouTube'un kapanmasını talep eden Cicarelli'nin aralık ayında mahkemeye giden 3. davası sonunda Brezilya mahkemesi ünlü mankenin seks görüntüleri yayından çıkarılana kadar YouTube'a kapatma cezası verdiğini açıkladı.
Hukukçular Brezilya mahkemesinin bu kararını ABD mahkemelerine aynı şekilde uygulatması konusunda zorluk yaşayabileceği görüşündeyken YouTube'un bağlı olduğu internet arama motoru Google'ın yetkililerinin henüz konuyla ilgili yorum yapmadığı bildirildi

İŞTE O GÖRÜNTÜ