Abone Ol

İşte boşanma nedeni! Zeynep Tokuş'un evliliği bu fotoğrafla bitti!

Eşinden tek celsede boşanan Zeynep Tokuş'un ayrılık nedeni belli oldu.

İşte boşanma nedeni! Zeynep Tokuş'un evliliği bu fotoğrafla bitti!

Alp Nuhoğlu'ndan önceki gün tek celsede boşanan ünlü oyuncu Zeynep Tokuş'un ayrılık nedeni belli oldu. Tokuş'un, ilk eşi Bülent Helvacı ile bir süre önce gazetelerde yayınlanan fotoğraflarının, boşanmaya giden süreci hızlandırdığı öğrenildi.

İlk oğluna Alp adını verdi
2001'de işadamı Bülent Helvacı ile evlenen Tokuş, aynı yıl anne oldu. Dünyaya gelen bebeğine doğumunu gerçekleştiren doktoru ve sonradan eşi olan Alp Nuhoğlu'nun adını koyan Tokuş eşiyle Kanada'ya yerleşti. Tokuş ilk kocasından şiddetli geçimsizlik nedeniyle 2005'te boşandı. Ayrıldıktan hemen sonra doktoru Alp Nuhoğlu ile Antalya'da gizlice evlenen Zeynep Tokuş, aynı yıl eşi tarafından tekme tokat dövüldüğü için savcılığa koştu.

Ne var ki davasını daha sonra geri çekti ve eşinden hamile kaldı. Dünyaya gelen bebekleri Ali'nin yuvalarını pekiştirdiği düşünülürken, Tokuş'un, yapımcılığını ilk eşi Bülent Helvacı'nın yaptığı Umut adlı filmde oynaması, evliliğin üzerine yeniden kara bulutların çökmesine neden oldu.

Pozdan sonra kavga
İşte tam da bugünlerde Tokuş, filmin tanıtım gecesinde eski eşi Bülent Helvacı ile objektif karşısına geçerek kocası Nuhoğlu'nu kızdırdı. Çift o kareden sonra sık sık kavga etmeye başladı. İddiaya göre kavgalardan sonra eşinden ayrılmaya karar veren Tokuş, kocasını boşanmaya razı etmek için bir süre bekledi ve sonunda bunu başardı.
İşte boşanma nedeni! Zeynep Tokuş'un evliliği bu fotoğrafla bitti! - Resim: 1
(bugün)