Abone Ol

İşte Benim Stilim'de Tuğçe Özbudak neden ağladı?

İşte Benim Stilim 2016 26 Ocak 2016 Salı günü yayınlanan 20. bölümünde Tuğçe Özbudak gözyaşları içinde kaldı.

İşte Benim Stilim'de Tuğçe Özbudak neden ağladı?

Hakan Akkaya da çocuklar söz konusu olduğunda kendisinde hassas olduğunu dile getirdi ve TOÇEV'in düzenlediği geceyle ilgili bilgi verdi. Hakan Akkaya engelli halası olduğunu ve engelin ne olduğunu bildiğini ve desteğe ihtiyaçları olduğunu bildiğini söyledi. Tuğçe ise gözyaşlarını daha fazla tutamadı. Hakan Akkaya daha sonra önce biz onların engelli olmadığını kabul etmeliyiz dedi. Neslihan Yargıcı ise herkesin engelli adayı olduğunu söyleyerek Tuğçe'ye ağlamamasını istedi. İvana Sert ise bunu hatırlattığı için Tuğçe'yi tebrik etti ve her zaman burada olduklarını, destekçi olduklarını dile getirdi.

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; , Ivana Sert, Uğurkan Erez, Neslihan Yargıcı ve Hakan Akkaya yer alıyor. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarışıyor.

YARIŞMACILAR: Aslızen, Berna Öztürk, Esra Sönmezer, İnci Pars, Pelin Suade, Elif Ece Uzun, Nil Karataş, Gizem Özdilli, Sevil Uyar, Esra Balamir, Tuğçe Özbudak, Yeşim Erçetin, Yasemin Öztürk, Simge Tertemiz, Hatice, Neslihan Önder