Abone Ol

Dilara Yaşar Selena Gomez'e benzetilince, Öykü Serter itiraz etti

İşte Benim Stilim 6. Sezon 08 Şubat 2016 Pazartesi günü yayınlanan 1. bölümünde yeni yarışmacı Dilara Yaşar, Hollywood starı Selena Gomez'e benzetilince ilginç diyaloglar yaşandı.

İşte Benim Stilim'de Selena Gomez şaşkınlığı

Nur Yerlitaş, Dilara Yaşar'ı, Hollywood starı Selena Gomez'e benzetti. Öykü Serter ise Hollywood'un asıl starının Banu Alkan olduğunu söyleyerek itiraz etti ve Banu Alkan'ın ilk galanın konuğu olacağını söyledi.

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; , Ivana Sert, Uğurkan Erez, Nur Yerlitaş ve Hakan Akkaya yer alıyor. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarışıyor.

YARIŞMACILAR: Özge Sarı, Tuğba ildiz, Zeynep Vuran, Dicle Turgal, Melike Çamlıoğlu, Dilara Rabiya Yaşar, Meral Avcı, Esin Çepni, Yağmur Taktaş, Selay Topçuoğlu, Bahar Candan, Yeşim Aydın

Dilara Yaşar Selena Gomez'e benzetilince, Öykü Serter itiraz etti - Resim: 1Selena Gomez kırmızılar içinde

İşte Benim Stilim yeni sezona merhaba dedi. TV 8'de yayınlanan fenomen programda yine yarışmacılar Türkiye'nin en stil yarışmacısı olmak için yarışacak. 8 Şubat'ta başlayan İşte Benim Stilim'de yine eski konsept işlenecek. Öykü Serter'in sunumuyla yapılacak olan yarışmada Nur Yerlitaş da jüriye geri döndü. Yine ekrana kilitleyecfek olan İşte Benim Stilim'de bu sezon iddialı isimler yer alıyor. Bu isimlerden biri de Dilara Rabia Yaşar oldu. Dilara Yaşar, Türkiye'nin en tarz kadını olmak için yarışacak.

Dilara Rabia Yaşar kimdir?
İstanbul'da 1993 yılında dünyaya gelen Dilara Yaşar, İstanbul'da yaşamını sürdürüyor. Bahçelievler'de oturan güzel yarışmacı eğitimine İstanbul Üniversite Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde devam ediyor. Dilara Rabia Yaşar doğallığa önem verdiğini söylüyor ve günlük hayatında makyaj yapmaktan hoşlanmadığını dile getiriyor. Vücudunda en çok yüzünü beğendiğini söyleyen Dilara bacak boyunun kısa olmasından şikayetçi. Kedisi ile zaman geçirmeye bayılan Dilara modaya da oldukça düşkün. Kendi değimiyle kafasına göre giyinmeyi seven Dilara dikkat çekmeyi de sevdiğini söylüyor.