Abone Ol

İşte Benim Stilim'de kim elendi?

İşte Benim Stilim'de kim elendiğinin cevabı dün akşam belli oldu. İşte Benim Stilim 8. Haftasında yüksek puanlar alarak puan sıralamsına göre birinci olan Selay Topçuoğlu 5.000 TL’nin sahibi oldu.

İşte Benim Stilim'de hangi 2 yarışmacı elendi?

İşte Benim Stilim'de elenen isimler ise Zeynep Vuran ve Berrak Deniz oldu. İşte Benim Stilim'de yaşananlar

TV 8 ekranlarının sevilerek izlenen moda yarışma programı İşte Benim Stilim Eleme gecesinde ki konuk isim başarılı şarkıcı İrem Derici oldu. İşte Benim Stilim 1 Nisan saat23. 15 de yayınlanan yeni sezonun 8. Eleme gecesinde neler yaşandı.

Jürisinde Nur Yerlitaş, İvana Sert, Hakan Akkaya ve Uğurkan Erez yeraldığı Öykü Serter’in sunuculunu yaptığı “İşte Benim Stilim Yeni Sezon Eleme Gecesi”nde ÖyküSerter yarışmanın haftaya final yapacağını söyledi.

Bu geceki Gala gecesinin konsepti Avangart oldu. Yarışmacıların dikkat çekici giyimleri geceye damga vurdu.

İşte Benim Stilim'de kim elendi? - Resim: 1İşte Benim Stilim Yeşim Aydın'ın olay yaratan Instagram pozları

İşte benim Stilim de her hafta yapılan eleme gecesinde birinci olan kişi 5.000 TL’lik büyük ödülü kazanıyor. Peki bu hafta kim birinci oldu? Kim elendi?

İşte Benim Stilim 8. Haftasında yüksek puanlar alarak puan sıralamsına göre birinci olan Selay Topçuoğlu 5.000 TL’nin sahibi oldu.

Bu gece elemeye çıkan yarışmacılar Bahar Candan, Yağmur Taktaş, Zeynep Vuran ve Berrak Deniz oldu. İşte Benim Stilim (İBS) 8. Gala iki isim
eleneceği daha önce açıklanmıştı. Elenen isimler Zeynep Vuran ve Berrak Deniz oldu.

İşte Benim Stilim'de kim elendi? - Resim: 2İşte Benim Stilim'de 20 bin TL harcayan Zeynep Vuran olay oldu

İŞTE BENİM STİLİM 25 MART ELEME GECESİNDE KİM ELENDİ?

İşte Benim Stilim 25 Mart 2016 Cuma akşamı yayınlanan bölümü eleme gecesinde jüriden en düşük puanı alan ve arkadaşları tarafından elenmesi için ismi verilen üç yarışmacı yeniden jüri karşısına çıktı.

Jürinin karşısına çıkan Lara Özsoy ve Berrak Deniz'in arasına yarışmacıların seçtiği 3. isim olarak Bahar Candan katıldı. Potaya çıkan bu üç isim arasından jüri, elenmesi için Damla Okuknu ismini verdi ve gecenin sonunda yarışmaya ve hayallerine veda eden yarışmacı Lara Özsoy oldu. Bahar Candan'ın gözyaşlarına boğulması ise Lara Özsoy'un vedasına damga vurdu. Arkadaşının gitmesine dayanamayan Bahar Candan gözyaşlarına boğuldu.

İşte Benim Stilim'de kim elendi? - Resim: 3Bahar Candan

İŞTE BENİM STİLİM YARIŞMACILARI..

Özge Sarı, Tuğba ildiz, Zeynep Vuran, Dicle Turgal, Melike Çamlıoğlu, Dilara Rabiya Yaşar, Meral Avcı, Esin Çepni, Yağmur Taktaş, Selay Topçuoğlu, Bahar Candan, Yeşim Aydın, Ayshan Ojaghverdiyeva, Damla Okuklu, Berrak Deniz.