Abone Ol

18 Mart 2016 İşte Benim Stilim'de kim elendi?

Yeni bir eleme gecesiyle ekrana gelen İşte Benim Stilim'de haftanın elenen ismi açıklandı. Tartışmalarıyla sık sık gündeme gelen İşte Benim Stilim'de bu hafta 4 ismin arasında programa vedan eden kişi jürinin ortak kararıyla Dilara Rabia Yaşar oldu.

İşte Benim Stilim'de kim elendi?

TV8'in sevilen yarışma programı İşte Benim Stilim yeni bir eleme gecesiyle izleyicinin karşısına çıktı. İşte Benim Sitilim'de bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı 18 Mart Cuma akşamı belli oldu.

İşte Benim Stilim'de bir hafta daha geride kaldı. Heyecanın ve rekabetin her geçen gün biraz daha arttığı programda gecenin konsepti Gelinlik'ti. Buna göre yarışmacılar belirledikleri konseptle birlikte gelinlik giyerek podyuma çıktılar. Gecenin sonunda jürinin kararıyla İşte Benim Stilim yarışmasına 5. haftanın sonunda veda eden isim Dilara Rabia Yaşar oldu.

DİLARA RABİA YAŞAR KİMDİR?

1993 yılında İstanbulda dünyaya gelen Dilara Rabia Yaşar, İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı öğrencisi. Bacak boyunu beğenmediğini söyleyen genç yarışmacı, doğallıktan yana olduğunu, ruh haline göre ve kendisine yakışanı giymeye çalıştığını ifade ediyor.

18 Mart 2016 İşte Benim Stilim'de kim elendi? - Resim: 1İşte Benim Stilim'de özenti tartışması

18 Mart 2016 İşte Benim Stilim'de kim elendi? - Resim: 2İşte Benim Stilim'e 4 yeni yarışmacı