Abone Ol

İşte Benim Stilim'de kim elendi?

Tv 8'in sevilen moda yarışması İşte Benim Stilim 6. sezonu ile kaldığı yerden devam ediyor. Dün akşam ekrana gelen İşte Benim Stilim'de eleme heyecanı yaşandı. Peki İşte Benim Stilim'de bu hafta yarışmaya kim veda etti. İşte detaylar...

İşte Benim Stilim'de kim elendi?

Cuma gecelerinin vazgeçilmezi olan İşte Benim Stilim'de bu hafta yeni bir eleme heyecanı yaşandı. Merakla beklenen İşte Benim Stilim'in dün akşam ekrana gelen (11 Mart 2016 Cuma) yeni bölümünde eleme heyecanı yaşandı. İşte Benim Stilim'de bu hafta yarışmaya veda eden isim belli oldu. İşte detaylar...

Sunuculuğunu Öykü Serter'in üstlendiği jüri kadrosunda Ivana Sert, Uğurkan Erez, Nur Yerlitaşve Hakan Akkaya'nın yer aldığı "İşte Benim Stilim" dün akşam yayınlanan son bölümde heyecan doruktaydı.

İşte Benim Stilim müthiş bir gala gecesiyle 5. haftasını geride bıraktı. Geceye Mustafa Topaloğluyorumlarıyla renk katarken, Çağlayan Topaloğlu da şarkılarıyla coşturdu.

Gecenin Konsepti; Yıldız Sensin

Haftanın Gala konsepti ''Yıldız Sensin Sahne Senin''di. Buna göre yarışmacılar belirledikleri konseptle sahne performansı sergiledi.

Mustafa Topaloğlu Yorumlarıyla Kırdı Geçirdi

Haftanın konuk jüri üyesi Mustafa Topaloğlu, gerek yorumları gerekse de espritüel kişilğiyle geceye renk katan isim oldu. Topaloğlu'nun yarışmacılarla olan diyalogları bir hayli güldürdü.

İşte Benim Stilim'de kim elendi? - Resim: 1

İşte Benim Stilim Sahnesinde Sıra Gecesi

Sıra Meral Avcı'nın konseptine gelindiğinde hazırlıklar yapıldı ve tam bir Sıra Gecesi konsepti hazırlandı. Gecenin bir diğer sürprizi ise Nur Yerlitaş'ın da Sıra Gecesi ekibine katılarak türkü söylemesi oldu. Meral Avcı etkileyici prodüksiyonu ve sahne şovuyla jüriden tam puan almayı başardı.

İşte Benim Stilim'de kim elendi? - Resim: 2

Yeni Yarışmacıların İkisi Eleme Potasında

Hafta başı programa yeni katılan Damla Okuklu ve Ayshan Ojaghverdiyeva gece sonunda en düşük puan alan iki yarışmacı oldu. Diğer isimse yarışmacıların belirlediği Bahar Candan oldu.

Damla Okuklu Veda Etti

Gecenin sonunda jüri karşısına geçen üç isim Ayshan Ojaghverdiyeva, Damla Okuklu ve Bahar Candan arasından seçilen isim Damla Okuklu oldu. Damla, İşte Benim Stilim'in 5. haftasında yarışmaya veda eden isim oldu. Damla geceye Rio Karnalavalı'na giden "Sambacı" karakteriyle podyuma çıkmıştı.

İşte Benim Stilim'de kim elendi? - Resim: 3