Abone Ol

İşte Benim Stilim'de kim elendi?

İşte Benim Stilim yine muhteşem bir galayla bir haftayı daha geride bıraktı.

İşte Benim Stilim'de kim elendi?

Muhteşem gala gecesine Dilber Ay şarkılarıyla ve jüri koltuğundan yorumlarıyla renk kattı. Genç şarkıcılardan Gamze de geceye renk katan diğer isimdi.

Konseptin Arabesk olduğu gecede yarışmacıların canlandırdığı karakterler şu şekilde oldu; Yeşim Aydın (Sibel Can), Bahar Candan (Bülent Ersoy), Dilara Rabia Yaşar (Yıldız Tilbe), Esin Çepni (Seda Sayan), Meral Avcı (Müslüm Gürses), Selay Topçuoğlu (Bergen), Tuğba İldiz (İbrahim Tatlıses), Yağmur Taktaş ( Ferdi Tayfur) ve Zeynep Vuran (Ebru Gündeş) podyumda performanslarını sergiledi.

İşte Benim Stilim'de kim elendi? - Resim: 1İşte Benim Stilim Selay'ın şoke eden fotoğrafları!

İşte Benim Stilim'de kim elendi? - Resim: 2İşte Benim Stilim kızı zenginim diye yalan mı söyledi?

Arabesk Gecesini ''Bergen'' canlandırmasıyla Selay Topçuoğlu tam puanla birinci oldu. Tuğba İldiz ve Esin Çepni gecenin en düşük puanlarını alarak elemeye çıkan ilk isimler oldu.

Yarışmacılar Bahar Candan Dedi

En düşük puan alan iki yarışmacı Esin ve Tuğba'nın yanına yarışmacıların çıkardığı diğer isim ise Bahar Candan oldu.

İşte Benim Stilim'de kim elendi? - Resim: 3İşte Benim Stilim 2016

ESİN ÇEPNİ VEDA ETTİ

Jüri karşısına geçen üç yarışmacıdan veda eden isim yapılan değerlendirmeler sonucunda Esin Çepni oldu. Esin; hafta boyunca iyi kombinler yapamadığını dile getirerek elenmesinin sürpriz olmayacağını söylemişti.

İşte Benim Stilim'de kim elendi? - Resim: 4
ESİN ÇEPNİ KİMDİR?

İstanbul'da 1993 yılında dünyaya gelen Esin Çepni, liseyi bitirdikten sonra lisanslı makyaj uzmanlığı yapmaktadır. Hayvanları çok seven Esin iki tane kedi beslemektedir. 173 cm boyundaki Esin 55 kg. Aslan burcundaki Esin mavi gözleriyle de dikkat çekmektedir.