Abone Ol

İşte Benim Stilim'de kim elendi?

İşte Benim Stilim'in 12 Şubat Cuma akşamı yayınlanan bölümünde yarışmaya veda eden isim Dicle Turgal oldu.

İşte Benim Stilim'de kim elendi?

İşte Benim Stilim'de kim elendi sorusunun yanıtı Dicle Turgal oldu. Nur Yerlitaş ile eski günlerine dönen moda ve stil yarışması İşte Benim Stilim'de 'kim elendi' sorusu yanıt buldu. Dicle Turgal jürinin ortak kararıyla elendi. Jürinin kararında Dicle'nin hafta içindeki performansı etkili oldu. Eleme gecesinde en düşük puanı alan Dicle Turgal ve Özge Sarı elenme adayı oldu. Üçüncü adayı ise yarışmacılar belirledi.

İşte Benim Stilim'de Melike ve Meral için dörder oy çıktı. Meral ve Melike böylelikle jürinin karşısında çıktı. Oylar eşit olduğu için jürinin karşısında üç değil dört aday çıktı. Uzun süren bekleyişin ardından İşte Benim Stilim'de kim elendi sorusu yanıt buldu. Dicle Turgal ilk haftasında yarışmadan elenen isim oldu.

İşte Benim Stilim'de kim elendi? - Resim: 1

ELEME GECE PERFORMANSLARI Eleme gecesinde yarışmaclar tek tek performanslarını sergiledi. İşte Benim Stilim'de ilk elenen kim oldu sorusunu yanıt bulduğu gecede podyuma ilk çıkan isim Özge Sarı oldu. İşte Benim Stilim’in sessiz ve istikrarlı giden yarışmacılarından biri de Özge Sarı’ydı. Ancak Özge’nin gala gecesindeki şıklığı ve kobini beklenen ilgiyi görmedi. Özge çok düşük puanlar aldı. Meral Avcı gösterişli kolyesiyle dikkat çekti. Ancak saten elbisesi vasat bulundu. Özellikle Hakan Akkaya Özge’ye sert eleştirilerde bulundu. Meral Avcı vasat bulundu. Sonrasında podyumda arzı endam eden Yağmur Taktaş ise Özge Sarı ile tartışmaya girince gözyaşlarını tutamadı. Uğurkan Erez’in de hışmına uğrayan Yağmur Taktaş, gala gecesindeki seçimiyle hayal kırıklığı yarattı. Yağmur jüriden düşük puanlar aldı. İşte Benim Stilim eleme gecesinde sessiz, narin yarışmacı Dicle Turgal gecenin ortalama puanlar alan yarışmacılarındandı. Ancak gelecek vadettiğini söylemeden geçemeyiz. Selay Topçuoğlu Nur Yerlitaş’ın beğendiği yarışmacılardan biri. Gecenin ortalamasına bakıldığında Selay’ın yüksek puanlar aldığını söyleyebiliriz.