Abone Ol

Ivana Sert Nil Karataş'a neden kemerini verdi?

İşte Benim Stilim 2016 11 Ocak 2016 Pazartesi günü yayınlanan 7. bölümünde İvana Sert, Nil Karataş'ın galada Hatice için uyarladığı Sebastian şarkısını yeniden istedi.

Ivana Sert Nil Karataş'a neden kemerini verdi?

Hatice ise arkadaşlarıyla bir problemi olmadığını söyledi ve atışmaların tabi ki olacağını ama bunun dozunda olmasını istediğini söyledi. İvana Sert daha sonra Nil Karataş'ın kombinindeki hataları söyledi ve Nil'in kemerini çıkarıp kendi kemerini takmak istedi.

İvana Sert'in kemeri Nil'e olmayınca Nil'in kemerini tekrar kullanan İvana Sert, Nil'e belinin nerede olması gerektiğini gösterdi.

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; , Ivana Sert, Uğurkan Erez, Neslihan Yargıcı ve Hakan Akkaya yer alıyor. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarışıyor.

Yarışmacılar: Aslızen, Berna Öztürk, Esra Sönmezer, İnci Pars, Pelin Suade, Elif Ece Uzun, Nil Karataş, Gizem Özdilli, Sevil Uyar, Esra Balamir, Tuğçe Özbudak, Yeşim Erçetin, Yasemin Öztürk, Simge Tertemiz, Hatice, Neslihan Önder

Ivana Sert Nil Karataş'a neden kemerini verdi? - Resim: 1İşte Benim Stilim'de Hatice'ye tepki

Ivana Sert Nil Karataş'a neden kemerini verdi? - Resim: 2İşte Benim Stilim Ünlüler'de şok kavga