Abone Ol

İşte Benim Stilim'de bu hafta kim elendi?

İşte Benim Stilim All Star'da kim elendi belli oldu. 27 Kasım eleme gecesinde İşte Benim Stilim'de Sima Şerafettinova mı Neda mı elendi? İşte veda eden isim.

İşte Benim Stilim'de bu hafta kim elendi?

 Ivana Sert, Emel Özkızıltaş'ı ağlattı

İşte Benim Stilim ekibinin Kristal Fare mutluluğu

Nihal Candan'ın şakası herkesi şaşırttı

İşte Benim Stilim 27 Kasım eleme gecesi bu hafta yarışmada kim elendi sorusunun yanıtı verdi. Eleme adayları Sima Şerafettinova ve  Neda Poursaeid oldu. Peki gecenin sonunda İşte Benim Stilim All Star'da kim elendi?


İşte Benim Stilim All Star eleme gecesi TV8 ekranlarında izleyicinin önüne geldi. İşte Benim Stilim yarışmacıları konsepti siyah-beyaz olan gecede jüriden iyi puanlar almak için podyuma çıktı. Haftanın birincisi olan isim Ayşenur Balcı oldu. Balcı 10 bin liralık para ödülünü kazandı.

İŞTE BENİM STİLİM ALL STAR KİM ELENDİ- 27 KASIM ELEME GECESİ
İşte Benim Stilim 27 Kasım eleme gecesinde jürinin önüne Sima Şerafettinova ve Neda Poursaeid çıktı. Her iki yarışmacı da bu hafta başında All star ekibine katılmıştı. İşte Benim Stilim All Star jürisi oylama sonunda elenen ismi belirledi. İşte jürin oyları;

Nur Yerlitaş 'Neda' elensin dedi.
Kemal Doğulu her iki yarışmacıyı da beğenmediğini belirterek Neda adını verdi.
İvana Sert de Neda ismini elenmek üzere söyledi.
Uğurkan Erez ise 'hiç birinizi beğenmedim ikinizi de elerdim' diyerek Neda adını verdi.

İŞTE BENİM STİLİM'DE GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?
İşte Benim Stilim All Star'da finale doğru adım adım yol alınırken geçen hafta yarışmadan elenen isim Sinem Umaş olmuştu.