Abone Ol

İşte Benim Stilim'de bu hafta kim elendi?.. 19 Mart elenen belli oldu

'İşte Benim Stilim'de kim elendi?' sorusununu yanıtı dün akşam belli oldu. Bahar, Deniz ve Niran'ın son üçe kaldığı İşte Benim Stilim eleme gecesinde jürinin ortak kararıyla yarışmaya veda eden isim Niran Yalaz oldu.

İşte Benim Stilim'de bu hafta kim elendi?.. 19 Mart elenen belli oldu

İşte Benim Stilim'de birbirinden iddialı yarışmacılar tarzlarını ortaya koydular. "Defile Yıldızı" konsepti ile en iyi olmaya çalışan yarışmacılar jüriyi ve ekranları başındaki izleyicileri şaşırtmayı başardılar.

Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez, Kemal Doğulu ve konuk jüri Kerimcan Durmaz ile İşte Benim Stilim Haftanın Finali 19 Mart Pazar günü TV8'de yayınlandı.

İŞTE BENİM STİLİM'DE KİM ELENDİ?

İşte Benim Stilim'de bu hafta konsept "Defile Yıldızı" oldu. Yarışmacılar konsepte uygun olarak stillerini sergileyerek jüriden en fazla puanı almak için yarıştırlar. Haftanın en düşük puanını alan isimler Bahar, Deniz ve Niran oldu. Programın sonunda jürinin oy birliği yaptığı oylamada İşte Benim Stilim'e veda eden isim Niran Yalaz oldu...NİRAN YALAZ KİMDİR?

Niran Yalaz. 1996 yılında Bursa’da doğmuştur. Tv8 ekranlarında yayınlanan; jüri üyeliğini İvana Sert, Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu’nun yaptığı İşte Benim Stilim yarışmacılarındandır. 19 Mart 2017 Pazar günü yapılan oylama ile İşte Benim Stilim'e veda etti.

Daha önce Best Model yarışmasına katılan Niran Yalaz, modellik yapmaktadır. En çok istediği şeyin Hakan Akkaya’nın defilesinde yer almak istediğini söylüyor.