Abone Ol

İşte Benim Stilim'de Aleyna Eroğlu sinir krizi geçirip bayıldı

İşte Benim Stilim'de Duygu Çevik, Aleyna Eroğlu'nun bu hafta jüri tarafından kombinleri konusunda uyarıldığını ve bugün bu kadar basit kombinle gelmemesi gerektiğini söyleyince Aleyna bir anda sinirlendi.

İşte Benim Stilim'de Aleyna Eroğlu sinir krizi geçirip bayıldı

7 Mar 2017 tarihinde yayınlandı
İşte Benim Stilim 7. Sezon 07 Mart 2017 Salı günü yayınlanan 86. bölümünde Duygu Çevik, Aleyna Eroğlu'nun bu hafta jüri tarafından kombinleri konusunda uyarıldığını ve bugün bu kadar basit kombinle gelmemesi gerektiğini söyleyince Aleyna bir anda sinirlendi. Aleyna 15. haftada olduklarını ve artık tükendiğini söyleyerek kendisini savununca ikili arasında kavga çıktı. Aleyna jüri karşısına geçtikten sonra ise çok fazla çaba gösterdiğini ve çok sıkıntıları olduğunu söyleyerek ağlamaya başladı ve sinir krizi geçirdi. Aleyna sakinleşmekte zorlanıp bir anda fenalaşınca Kemal Doğulu, Aleyna'yı kucakladı ve stüdyodan çıkardı.

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Ivana Sert, Uğurkan Erez, Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu yer alıyor. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarışıyor.

7. Sezon Yarışmacıları; Bahar Candan, Duygu Çevik, Duygu Nazlı Karataş Ersoy, Dilara Taşkın, Niran Yalaz, Dilara Kayalı, Çağla Şen, Melek Özçağan, Yağmur Melek Gürgen, Aleyna Eroğlu, Aylin - Selin Ençok, Simay Tokatlı,Tuğba Çiğdem, Esin Çelik, Ezgi & Elçin Akar, Deniz Saral, Çağla Sarıoğlu, Nazlıcan Arkan, Merve Sevin, Gülce Lale, Müşerref Aydoğdu, Nursen Bahar Değerli, Gizem Ay, Berna Doğan, Aybüke Kemiyeva.