Abone Ol

İşte Benim Stilim Ünlüler fragmanı yayınlandı!

TV8'de 1 Ocak Cuma günü başlayacak olan İşte Benim Stilim Ünlüler yarışmasının ilk fragmanı yayınlandı.. Birbirinden iddialı isimlerin yer aldığı İşte Benim Stilim Ünlüler'de kimler var? İşte o isimler...

İşte Benim Stilim Ünlüler fragmanı yayınlandı!

Ekranların sevilen yarışması “İşte Benim Stilim” yeni jüri üyeleri ve birbirinden güzel, stil sahibi tanınmış sürpriz yarışmacıları ile “İşte Benim Stilim 2016” da sizlerle buluşuyor.

Jüride; Ünlü Modacı, siyahların kadını Neslihan Yargıcı Moda dünyasının en sevilen isimlerinden Hakan Akkaya Her zamanki zarifliği ve değişik stili ile İvana Sert Podyumların usta ismi Uğurkan Erez. Ve sunumu ile 2015’e damga vuran Öykü Serter!

İşte stilleri ile jürinin karşısında yarışacak olan sürpriz isimler; Aslızen, Berna Öztürk, Esra Sönmezer, İnci Pars, Pelin Suade, Elif Ece Uzun, Nil Karataş, Gizem Özdilli, Sevil Uyar, Esra Balamir, Tuğçe Özbudak, Yeşim Erçetin, Yasemin Öztürk, Simge Tertemiz, Hatice, Neslihan Önder.

Yarışmacıların heyecan dolu stil rekabeti “İşte Benim Stilim 2016” yepyeni jüri üyeleri ve Öykü Serter’in sunumuyla Ocak’tan itibaren TV8 ekranlarında.

İşte Benim Stilim Ünlüler'den ilk görüntüler

İşte Benim Stilim ünlüler görücüye çıktı

Ekranların ilgiyle takip edilen programlarından İşte Benim Stilim All Star, Ocak ayında yerini İşte Benim Stilim Ünlüler 'e bıraktı! TV8 kanalından yayınlanan İşte Benim Stilim All Star yarışması kısa süre önce veda etti, 2015 yılının en tarz kadını marjinal tarzıyla Ayşenur Balcı oldu.

2016 yılında bu kez podyumda sıradan güzeller yerine ünlü isimler boy gösterecek. Yeni formatla birlikte pek çok sürprizde sizleri bekliyor ancak en büyük sürpriz hiç kuşkusuz jürilerin değişmesi olacak. Kemal Doğulu ve Nur Yerlitaş'ın yerine jüri koltuğuna Neslihan Yargıcı ve Hakkan Akkaya oturacak. Peki, 2016 İşte Benim Stilim'de hangi ünlüler yarışacak.