Abone Ol

İşte benim stilim finalinde stüdyo karıştı! Yeşim Aydın'ın kazanması Bahar Candan'ı çıldırttı

İşte Benim Stilim birincisi Yeşim Aydın olarak açıklanınca Bahar Candan stüdyoyu terk etti. İşte Benim Stilim'i kazanan isim olarak adı söylenmeyen Bahar röportaj da vermedi.

Yeşim Aydın'ın birinci olması Bahar Candan'ı çıldırttı

İşte Benim Stilim birincisi kim oldu yarışmayı kim kazandı sorusunun yanıt bulduğu gece Bahar Candan krizi yaşandı. Bahar Candan İşte Benim Stilim finalinde son ikiye kaldı.

Öykü Serter nefeslerin tutulduğu anda SMS oylama sonuçlarını aldı. Yeşim Aydın büyük bir heyecanla sonucu beklerken Bahar Candan kriz çıkaracak bir yüz ifadesi taşıyordu.

BAHAR CANDAN KAZANAMAYINCA YAYINI TERKETTİ

İşte benim stilim finalinde stüdyo karıştı! Yeşim Aydın'ın kazanması Bahar Candan'ı çıldırttı - Resim: 1Yeşim Aydın

Kollarını göğsünde kovuşturan Bahar Candan, isim açıklanmadan önce görüşleri sorulunca "Benim asalet, ahlak, adalet birincisi benim zaten" dedi. bahar candan iste benim stilim finali terketti birincisi kim kazandiBahar Candan bu sözlerin ardından İşte Benim Stilim'i kazanan isim olarak Yeşim Aydın anons edilince şoke eden bir davranış sergiledi. Yeşim Aydın'ı kutlamadığı gibi arkasını dönen Bahar Candan 10 saniye içinde stüdyoyu ve yayını terketti.

İşte benim stilim finalinde stüdyo karıştı! Yeşim Aydın'ın kazanması Bahar Candan'ı çıldırttı - Resim: 2

Bahar Candan öylesine kızmıştı ki stüdyo arkasında röportajda da vermeden mekanı terketti. İşte Benim Stilim'deki Bahar Candan'ın kriz geçirip yayını terkettiği anların görüntüleri;