Abone Ol

İşte Benim Stilim Deniz Serkanova kimdir?

Daha önce bir evlilik programıyla tanınan Deniz Serkanova, sevilen moda yarışmasının renkli karakterlerinden biri olarak öne çıkıyor.

İşte Benim Stilim Deniz Serkanova kimdir?

Deniz Serkanova, 2017 İşte Benim Stilim sezonunun en dikkat çeken isimlerinden biri oldu.Peki, Deniz Serkanova kimdir, kaç yaşında? İşte, hakkındaki detaylar!
Daha önce başka programlarda da boy gösteren Deniz Serkanova, İşte Benim Stilim yarışmasıyla yeniden gündemde! Kemal Doğulu, Ivana Sert, Nur Yerlitaş, Uğurkan Erez ve Kerimcan Durmaz'ın jüri koltuğunda oturduğu İşte Benim Stilim’e sonradan dahil olan Deniz Serkanova, moda yarışmasından önce izdivaç programlarında boy göstermiş, ancak aradığı aşkı bulamamıştır. Renkli karakteriyle hem ekran başındakileri hem de jüri üyelerine keyifli anlar yaşatan Deniz Serkanova, İşte Benim Stilim yarışmasında tarzından çok karakteri ile kendinden söz ettirmeyi başarmıştır. Peki, İşte Benim Stilim Deniz kimdir, kaç yaşında?

Deniz Serkanova, 1986 yılında dünyaya gelmiştir. Aslen Azerbeycan vatandaşı olan yarışmacı, mimarlık eğitimi almıştır ancak güzellik salonu işletmecisi olarak çalışmaktadır. Daha önce başından bir evlilik geçen Deniz Saral'ın bu evlilikten bir oğlu var. Pek çok izdivaç programında gelin adayı olarak yer almıştır. Evlilik yolunda aradığını bulamayan Deniz Saral, sevilen moda yarışmasının yarışmacıları arasına sonradan dahil olmuştur. Jüri üyelerinden Kemal Doğulu ile sık sık tartışan Deniz Saral duygusal tavırları nedeni ile zaman zaman jüriden olumsuz eleştiriler de almaktadır. Yarışmanın önceki sezonlarında birinci olan Emel Özkızıltaş'ın arkadaşı olan Deniz Serkonava, konuşması ve mimikleriyle eski yarışmacıya benzetilmektedir.