Abone Ol

İşte Benim Stilim All Star'da bu hafta kim elendi?

İşte Benim Stilim All Star'da bu hafta kim elendi belli oldu. Yarışmaya veda eden isim Gülay Hançer oldu. İşte Benim Stilim 11 Aralık eleme gecesine ünlü boksör Floyd Mayweather katılırken Nur Yerlitaş ayrıldığı iddiaları için konuşmadı.

İşte Benim Stilim All Star'da bu hafta kim elendi?

İşte Benim Stilim'e Floyd Mayweather damgası

İşte Benim Stilim'in yeni jürileri kim?

Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu jüriden ayrıldı!

Jüriden aldıkları düşük puanlarla eleme potasına giren Gülay Hançer, Gülşah Yılmaz ve Nihal Candan; bir zamanlar konseptli gala gecesinde kombinleriyle podyuma çıktı.


Yarışmacıların karşısına çıkan bu üç isimden Nihal Candan yarışmacılar tarafından elenmekten kurtarıldı.
Gala gecesinde 10 bin liralık haftalık ödül için yarışan 7 yarışmacıdan kostümü ve sahne performansıyla jüriden en yüksek puanı alan yarışmacı Ayşegül Doğan oldu.


İŞTE BENİM STİLİM 11 ARALIK ELEME GECESİ KİM ELENDİ?

İşte Benim Stilim All star eleme gecesinde bu kez konsept 60'lar, 70'ler, 80'ler ve 90'lar oldu.

Eleme gecesinin sürprizi ise dünyaca ünlü boksör Floyd Mayweather oldu. Boynuna taktığı kolye ve saati ile dikkat çeken ünlü boksör rakamı açıklayınca herkesin dudağı uçakladı.

Gülşah Yılmaz ve Gülay Hançer elenmemek için en iyi ve en şık halleriyle yeniden podyuma çıktı. Önce yarışmacıların karşısına geçip kombinlerine yorum alan iki isim daha sonra jüri karşısına geçti.
Yarışmaya veda eden isim Gülay Hançer oldu.

NUR YERLİTAŞ NEDEN AYRILIYOR?

İşte Benim Stilim All Star bu ayın sonunda birincisini seçtikten sonra bitecek. Yeni yılda İşte Benim Stilim ünlüler yapılacak. Bu yeni bölüm için Nur Yerlitaş'ın yapımcılarla fiyat konusunda anlaşamadığı ortaya çıktı. Nur Yerlitaş ayrılma kararı alınca yapımcılar da Kemal Doğulu ile de yolları ayırma kararı aldılar. Bu ayrılıkla ilgili bir yalanlama gelmediği için de iddialar doğru sayılıyor.


İŞTE BENİM STİLİM JÜRİSİNDE AYRILIK

Yarışmanın jürilerinden Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu ani bir kararla istifa etti.

Yarışmanın yapımcılığını yürüten Production House tarafından yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

"1,5 yıldır İşte Benim Stilim programında jüri üyeliğimizi yapan Sayın Nur Yerlitaş’la çok yoğun bir tempoda çalışmaktayız. Kendisi her zaman gerek renkli kişiliği gerek işine olan bağlılığı ve duayyen Moda bilgisiyle programımızı sırtlamış ve başarısında çok büyük katkıda bulunmuştur. İşte Benim Stilim All Star’ın 25 Aralık Cuma büyük finali ardından Sayın Nur Yerlitaş ile karşılıklı anlaşarak kendisini kısa bir süre tatile gönderiyoruz. Ancak dilediği zaman kapılarımız kendisine hem İşte Benim Stilim hem de yapacağımız diğer projelerimiz için sonuna kadar açıktır.Kısa ayrılığımız tamamen dostane duygular karşılıklı saygı ve sevgi ile gerçekleşmiştir. Aynı şekilde yine programıza büyük katkı ve emekte bulunan jüri üyemiz Sayın Kemal Doğulu ile de bir süreliğine ayrılıyoruz. Her ikisine de teşekkürlerimizi bir borç bilir ve her daim ailemizin birer ferdi olduklarını saygı ile bildiririz.