Abone Ol

İşte Benim Stilim 29 Ocak 2017 kim elendi?

İşte Benim Stilim 29 Ocak 2017 Pazar günü yayınlanan eleme bölümünde yarışmaya veda eden isim açıklandı. İste benim stilimde elenen isim bakın kim oldu.

İşte Benim Stilim 29 Ocak 2017 kim elendi?

İşte Benim Stilim Haftanın Finali programı 29 Ocak 2017 Pazar günü izleyici ile buluştu. İşte Benim Stilim Haftanın Finali'nde kim elendi sorusu yanıtlandı. Peki maskeli balo konsepti ile jüriye tarzlarını kanıtlamaya çalışan yarışmacılardan İşte Benim Stilim'e veda eden kim oldu?

İşte Benim Stilim haftanın finali programının 29 Ocak 2017 günü yayınlanan bölümünde Kemal Doğulu yer almadı. Babasının vefatı sebebiyle yarışmaya katılamayan Kemal Doğulu'nun koltuğu boş kalırken Tv8'in sevilen programında bakın neler yaşandı...

İŞTE BENİM STİLİM'DE HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

İşte Benim Stilim Haftanın Finali'nde ilk olarak haftanın birincisi belirlendi. Jüriden en fazla puanı alan yarışmacının birinci olarak 10 bin liralık para ödülüne sahip olduğu programda geçtiğimiz hafta Deniz Serkanova ödülün sahibi olmuştu. Bu hafta kimin birinci olacağı ise ilerleyen saatlerde yanıt bulacak.

İŞTE BENİM STİLİM'DE KİM ELENDİ?

İşte Benim Stilim Haftanın Finali'nde jüriden en düşük puanı alan yarışmacılar da elenme adayı oldu. Bir ismin eleme adayı olmaktan arkadaşları tarafından kurtarıldığı İşte Benim Stilim Haftanın Finali programında, geri kalan yarışmacılarsa jüri karşısına çıktı. Bunun ardndan da en az puanı alarak elenmek yarışmacıların gergin anları başladı. Programın ilerleyen saatlerinde jüri arasında yapılan oylama sonucu yarışmaya veda eden isim belirlenecek.