Abone Ol

İşte AKP’nin masasındaki son İstanbul anketi

Yerel seçimlere son 10 gün kala AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen katıldığı canlı yayında İstanbul'daki son anketi açıkladı.

İşte AKP’nin masasındaki son İstanbul anketi

Yerel seçimlere son 10 gün kala AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen katıldığı canlı yayında İstanbul'daki son anketi açıkladı.

 İstanbul'da Murat Kurum Ekrem İmamoğlu'nun 1 puan önünde diyen Şen "Seçmen net bir şekilde yüzde 10-15 oranında adaya bakarak oy kullanıyor" dedi.

 

“HATAY'DA AÇIK ARA ÖNDEYİZ” | “Hatay'da açık ara öndeyiz” diyen Şen “Vatandaşın deprem öncesinde ve sonrasında gördüğü bir şey var. Çalışan aday veya çalışmayan aday. Ankara'da ortada bir yarış devam ediyor. İstanbul'da öndeyiz. Antalya'da başa baş bir mücadele var. İzmir'de Sayın Dağ süper bir performans sergiliyor birkaç puan kaldı. Trabzon'da Ahmet Metin Genç'le büyükşehirler arasında rekor kıracağız. Eskişehir'de de yarış halindeyiz" dedi.

 “YENİDEN REFAH PARTİ'LİLER CHP İLE ANLAŞMAYI TERCİH ETTİLER” |“Yeniden Refah Parti'liler ittifak ortaklarıyla anlaşmak yerine CHP ile anlaşmayı tercih ettiler” diyen Şen, “YRP seçmeninin CHP ile değil bizimle hareket edeceğini net bir şekilde söylüyorum. Biz böyle olacağını düşünüyoruz. Değerler üzerinden hareket edeceklerdir ve bize oy vereceklerini düşünüyorum” görüşünü aktardı.

 İstanbul'daki 2019 yerel seçimlerinde ilk oyların dikkate alınması gerektiğini söyleyen Mustafa Şen "İkinci seçim arızi bir durumdu. Onunla istatistiki bir hesaplama yapılamaz" dedi.

 EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİNE ZAM AÇIKLAMASI | Öte yandan Mustafa Şen "Emekliler konusunda seçimden önce bayram ikramiyesi arttırılacak verilecek. Daha sonra Kurban Bayramı öncesinde de bir ikramiye gelecek. Devletin elinde ne varsa hepsini vatandaşına verdiğini halkın bilmesini istiyorum. Çok büyük bir deprem geçirdik ve devletin de elinde olan parayı orayı gönderdiği bilinmeli. AK Parti olarak ve liderimiz Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vatandaşı enflasyona karşı asla ezdirmeyeceğini hatırlamalarını ve sabırlı olmalarını rica ediyorum. Temmuz öncesinde bir çalışma yapılıyor, bu seçimle bağlantılı bir durum değil. Bu konuda gereği yapılacak" açıklamasında bulundu.