Abone Ol

İşte Ahmet Hakan’ın Kanal D haber macerasını erken bitiren haber

Mayıs ayının ikinci haftası yerini Buket Aydın’a bırakması beklenen Ahmet Hakan dün Kanal D Ana Haber’e veda etti.

İşte Ahmet Hakan’ın Kanal D macerasını erken bitiren haber

Demirören Grubu’nun Doğan Medya’yı satın almasının ardından en çok merak uyandıran konulardan biri de Ahmet Hakan’ın Kanal D Haber’deki geleceği oldu.

Birbiri ardına ortaya çıkan ayrılık iddiaları dün nihai bir sonuca vardı ve gazeteci Hakan, canlı yayında Kanal D Haberi son kez sunduğunu duyurdu.

Herkes veda adına Ahmet Hakan’ın ağzından birkaç kelam beklerken, o diplomatik olmayı tercih etti ve '16 Ocak 2017'de Kanal D Haberde başlayan yolcuğumuz burada noktalanıyor. Kanal D ekranlarında son kez birlikte olduk bu akşam. Hepinize çok teşekkürler ve iyi akşamlar' ifadelerini kullanmakla yetindi.

Bu durumda Hakan’ın CNN Türk ve Hürriyet Gazetesi’ndeki görevlerine 'şimdilik' devam edecek olmasının da rolü büyüktü.

NEDEN ERKEN AYRILIK YAŞANDI?

Medyaradar'da yer alana habere göre, Ahmet Hakan’ın ayrılmasına kesin gözüyle bakılsa da herkes bu ayrılığın 11 Mayıs’ta gerçekleşmesini bekliyordu.

Zaten Ahmet Hakan’ın yerine NTV’den Buket Aydın’ın geleceği ortaya çıkmış, Aydın da sosyal medya hesabından bu iddiaları doğrulamıştı.

Ancak geçtiğimiz hafta Kanal D Haber’de öyle bir şey yaşandı ki bir anda ayrılık kararı öne çekildi ve Ahmet Hakan apar topar ekrandan alındı.

DEMİRÖRENLER YERİNDEN ZIPLADI

25 Nisan’da yayınlanan haber bülteninde Hakan ve ekibi Akşener’in FETÖ ile ilgili hazırladığı reklam filmini alıp haberleştirdi.

Reklam filminin içinde İYİ Parti’nin FETÖ kumpasına uğrayan isimlerinin mesajları ana haber bülteninde kesilmeden verildi.

Üstelik reklam filminin AK Parti’nin FETÖ’cüler ile bir dönem çok yakın ilişkiler içinde bulunduğuna gönderme yapması, Demirörenleri bir anda sandalyelerinden havaya fırlattı.

Kanalda büyük bir kriz çıktı ve o gün itibariyle Ahmet Hakan’a 1 Mayıs’ta Kanal D serüveninin noktalanacağı duyuruldu.

İşte Ahmet Hakan’ın Kanal D haber macerasını bitiren o haber:

medyaradar