Abone Ol

5 Haziran cuma Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı?

Fox TV'nin yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın hafta finali 5 Haziran Cuma akşamı 415. bölümüyle ekrana geldi. Gelinlerin yemek yaptığı kayınvalidelerin ise puan verdiği Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının final akşamında, beş gelinin hafta boyunca aldıkları puanı Zuhal Topal açıkladı.

5 Haziran cuma Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı?

Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? Gelinlerin kaynanalara en güzel yemek servis etme çabası sürüyor. Hafta içi her gün erken saatlerde hayranlarının karşısına çıkan yarışma programı Zuhal Topal'la Sofrada, cuma akşamları 20:00'da yayınlanıyor. 5 Haziran kim birinci oldu? sorusunun cevabı araştırılmaya başlandı.

Fox TV ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Zuhal Topal'la Sofrada, bu akşam haftanın finaliyle izleyenlerin karşısına çıkacak. İşte Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? Zuhal Topal bu hafta kim kazandı? Merak edilen detaylar haberimizde...

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA 5 HAZİRAN KİM KAZANDI?

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında bu hafta 20 puan kayınvalidelerden alan Serpil, Zuhal Topal'dan 6 puan alarak bu haftanın en düşük puanını alan isim oldu.

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında haftanın dördüncü olan ismi Burcu oldu. Kayınvalideler'den 21 puan alan Burcu yarışmanın sunucusu Zuhal Topal'dan 7 puan aldı ve 28 puanla haftanın dördüncüsü oldu.


Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında haftanın üçüncüsü olan isim Ebru oldu. Kayınvalidelerden 22 puan alan Ebru Zuhal Topal'dan ise 8 paun aldı ve haftayı üçüncü tamamladı.

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında haftanın birincisi ve 15 bin TL'nin sahibi olan gelin ise Tuğba oldu ve büyük ödülün sahibi oldu

Yasemin ise bu hafta bir puanla büyük ödülü alamadı.