Abone Ol

İstanbullu Gelin final mi yapıyor?

Star TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde ÖzcanDeniz ve Aslı Enver'in rol aldığı İstanbullu Gelin dizisinin final yapacağı iddia edildi.

İstanbullu Gelin final mi yapıyor?

Reytinglerde bir türlü beklenen patlamayı yapamayan ve kendisiyle aynı gün yayınlanan dizilerin gerisinde kalan İstanbullu Gelin dizisinde, belli konularda takılınıp kalınması izleyicinin canını sıktı.

FİNAL İDDİALARI DİLLENDİRİLİYOR

Posta'nın haberine göre hikayenin bir türlü akmadığı dizi için kulislerde final iddiaları dillendirilmeye başlandı.

İstanbullu Gelin dizisi dün akşam 43. bölümüyle Star TV'de ekrana geldi.

Yeni bölümde bir taraftan kriz yaşanırken bir taraftan da eğlenceli sahneler yaşanıyor. Adem, intihar sonrası kendine yavaş yavaş geliyor. Faruk, Adem'i ziyaret edip yarım eli uzatırken tüm kardeşler bir araya gelip kafaları çekiyor. Gecenin sonunda da Faruk zil zurna sarhoş olup Sürayya'yı uykudan uyandırıp aşkını ilan ediyor.

Dilara, Süreyya'ya "Artık seninle çalışmak falan istemiyorum." diyor. Genç kadının tepkisi ise "Biz seninle sadece iş arkadaşı mıyız! Beni nasıl kestirip atabiliyorsun, biz canız can!" şeklinde oluyor. İşte bu cümlenin ardından Dilara "Sen bizim hayallerimizi kocanla değiştireli çok oldu." şeklinde ağır bir cümle kuruyor. İyice düşünüp taşınan Süreyya, Faruk'un karşısına geçip hayallerinin peşinden koşacağını aktarıyor. Esma ise gelinine tepki gösteriyor.

GARİP VE ESMA AYNI YATAKTA

Kalp krizi geçiren ve tekrar sağlığına kavuşan Garip, Esma ile birlikte tatile çıkıyor. Normalde ayrı odalarda olmaları gerekirken karışıklık sonucu aynı odada kalmak zorunda kalıyorlar hatta aynı yatakta uyumak zorunda kalıyorlar. Öte yandan İpek, Fikret'e yeni bir oyun daha oynuyor.