Abone Ol

Müjde: İstanbulkart Sahibi ve İş Bankası Müşterilerine BELBİM ve İş Bankası Kampanyasından 50 TL

BELBİM'in , İş Bankası ile yaptığı kampanya sayesinde Eğer İstanbulkart sahipleri aynı zamanda İş bankası müşterileriyse İstanbulkart ile yapacakları yüklemede anında 50 lira para kazanacak.

Müjde: İstanbulkart Sahibi ve İş Bankası Müşterilerine BELBİM ve İş Bankası Kampanyasından 50 TL

İstanbulkart hizmeti sunan BELBİM ile İş Bankası arasında işbirliğine gidildi, İstanbulkart sahiplerine 50 TL MaxiPuan veriliyor. Konuyla ilgili duyuru hem İş Bankası'ndan hem de BELBİM'den yapıldı. Buna göre ceplerinde İstanbulkart bulunan İstanbul'da yaşayan vatandaşlar İş Bankası kartlarıyla yaptıkları İstanbulkart yüklemeleri karşılığında 50 lira kazanacak.

İş Bankası'dan yapılan duyuruda "1-31 Mart 2022 tarihleri arasında Maximum Mobil'deki Pazarama’dan İş Bankası kartlarınız ile yapacağınız her 30 TL ve üzeri İstanbulkart yükleme işlemine 5 TL, toplamda ise 50 TL MaxiPuan!" denildi ve kampanyanın ayrıntılarına yer verildi.

Kampanyaya dâhil olan kartlar:

İş Bankası bireysel kredi kartları (Maximum Kart, Maximiles, MercedesCard), Bankamatik Kartı..

Nasıl kullanılacak?

Ticari Kredi Kartı, Vadematik Kart, Maximum Aidatsız Kartlar, İş’te Üniversiteli Aidatsız kredi kartı, MaxiPara Kartlar, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri kampanyaya dâhil değildir. Diğer banka kredi kartları ile yapılan İstanbulkart yükleme işlemleri kampanya kapsamında değerlendirmeye alınmayacaktır. Kampanyaya yalnızca İş Bankası kartları ile yapılan 30 TL ve üzeri tutardaki İstanbulkart yüklemeleri dahil olup, İstanbulkart yükleme talimatları kampanyaya dahil değildir. Kampanya kapsamında, İş Bankası kartları ile tek seferde gerçekleştirilecek her 30 TL ve İstanbulkart yükleme işleminden 5 TL, toplamda ise azami 50 TL MaxiPuan kazanılacaktır. Kampanya kapsamında kazanılabilecek azami MaxiPuan tutarı 50 TL’dir.