Abone Ol

İstanbul'da trafik katliamı! 3 otobüs, bir TIR toplam 7 araç çarpıştı: 10 ölü var 59 yaralı

Son dakika haberleri: Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya kesiminde 7 aracın karıştığı kazada Son yapılan açıklamaya göre; ölü sayısı 10'a, yaralı sayısı ise 59'a yükseldi. Vali Karadeniz, kazanın bir otomobilin TIR'a çarpmasıyla başladığının tahmin edildiğini aktardı. Adalet Bakanı Tunç ise, kazayla ilgili soruşturma başlatıldığını ve 3 Cumhuriyet savcısının görevlendirildiğini açıkladı.

İstanbul'da trafik katliamı! 3 otobüs, bir TIR toplam 7 araç çarpıştı: 10 ölü var 59 yaralı

Otoyolun İstanbul yönü Dağdibi mevkiinde aralarında 3 otobüs ve bir TIR'ın da bulunduğu 7 araç henüz belirlenemeyen nedenle zincirleme kaza yaptı.

AA'nın geçtiği bilgilere göre, Kaza nedeniyle otoyolun İstanbul yönünde ulaşım durdu.

ÖLÜ VE YARALI SAYISI ARTIYOR!

Son yapılan açıklamaya göre; kazada ölü sayısı 10, yaralı sayısı ise 59 olarak duyuruldu.

VALİ'DEN İLK AÇIKLAMA!

Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Araçların kaldırılması ve yolun açılması için çalışmalar şu an devam ediyor. Kazanın nasıl meydana geldiği ile ilgili olay yeri inceleme ekibi çalışıyor. Kazanın, otomobilin TIR'a çarpmasıyla başladığı tahmin ediliyor. İlk tespitlere göre; vefat edenlerin bir kısmı, araçlarından inen yayalara arkadan gelen başka bir aracın çarpması şeklinde olabileceği tahmin ediliyor."

ADALET BAKANI: "3 SAVCI GÖREVLENDİRİLDİ"

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ise, kazaya ilişkin yaptığı açıklamada, "Sakarya'daki kaza ile ilgili olarak Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılmış olup 1 Cumhuriyet başsavcı vekili koordinesinde 3 Cumhuriyet savcısı görevlendirilmiştir" bilgisini paylaştı.