Abone Ol

İstanbul'da gece klübüne girmenin kriterleri ne?

Son günlerde birçok ünlü ismin kapısından döndüğü İstanbul’un gece klüplerinin müşteri kriterleri bakın neler...

İstanbul'da gece klübüne girmenin kriterleri ne?

Hande Yener\'in oğlu Reina\'ya giremedi, olay çıktı! 

Survivor güzellerine şok! Reina\'ya giremediler...

İstanbul\'un en gözde mekanında seks ve iktidar oyunları!

Reina, Sortie, Hayal Kahvesi ve Line gibi gözde mekanların işletmecileriyle yapılan röportajlarda hemen hemen aynı kuralların hakim olduğu görülse de her klübün zamanla oturmuş müşteri potansiyeline göre bu kurallarda öncelik verdiği değerlerin değişim gösterdiği görülmekte.

Kapıda güvenlik görevlilerinin yanı sıra müşterilerle ilgilenmekte olan görevlilerin olduğunu belirten mekan işletmecileri, öncelik olarak şort, kapri,  sandalet yada terlikle gelen misafirlerin içeri alınmayacağını belirtiyor.

Sosyetik mekanda seks ve iktidar savaşları.. Şok analiz!

İçeride eğlenmekte olan misafirlerinin rahatlığı açısından damsız olarak gelen müşterilerin içeri alınmayacağını da vurgulayan yetkililer, oturmuş müşteri potansiyelinin dışına çıkmamak adına kişi ayrımı yapmaksızın insiyatiflerini en alt düzeyde tuttuklarını belirtiyorlar.

Öncelik olarak rezervasyonlu müşteriler kabul eden Reina, Sortie gibi sahil şeridinde yer alan gözde eğlence klüplerinde eğlenmek isteyen kişiler  kıyafetlerine, damsız içeri giremeyeceğini ve alkollü tavırlar sergilediklerinde kendilerine bilet satışı yapılmayacağını göz önünde bulundurmalılar.

Sahil şeridinde bu kurallar uygulanırken Taksim ve çevresinde yer alan Hayal Kahvesi ve Line gibi mekanlar ise kılık kıyafet konusunda müşterilerini daha serbest bırakmayı tercih ediyor.

Kıyafet konusunda insiyatif kullanan bu mekanlar, önceliği müşterilerinin rahat edebilmesi adına içeri damsız alınmamasına ve kapı girişlerinde aşırı alkollü olunmamasına vermeyi tercih ediyor.

Kısacası mekan işletmecileri İstanbul’da kaliteli bir gece eğlencesi yaşayabilmeniz için önce kıyafetinize sonra kavalyenizin olmasına ve son olarakta hal ve davranışlarınızın rahatsızlık vermeyecek düzeyde tutmanız gerektiğine dikkat çekiyor.

Milliyet