Abone Ol

İstanbul ve Körfez ülkelerinin ünlü isimleri buluştu

Kuzu Grup Yönetim Kurulu ÜyesiÖzen Kuzu ev sahipliğinde Sea PearlAtaköy’de  gerçekleşen davette İstanbul’un ve Körfez ülkelerinin ünlü isimleri bir araya geldi.

İstanbul ve Körfez ülkelerinin ünlü isimleri buluştu

Lüksün yeniden yorumlandığı denize sıfır mega proje SeaPearl’de verilen davete Perihan Akı, Sibel Serin, İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar, Gülgen Tüzün, Filiz Merde, Serap Dindar, Ala Sarsılmaz, Dubai’nin Tarkan’ı olarak bilinen FayezAllsaeed ve eşi AmiraAllsaeed, ZaidOthman, SafanaMajid, IsraaOthman, Tasarımcı Soudad Kandemir’indearalarında olduğu isimler katıldı.SeaPearl’ün iskelesi davete özel olarak Maldiv adalarından getirilen taşlar, deniz kabukları ve denizyıldızları ile süslendi. İskelenin, Maldiv esintileri taşıyan şık ambiyansında İstanbul’un en güzel manzarasının üzerine güneşin batışını seyreden ve Osmanlı mutfağının saklı kalan lezzetlerinden hazırlanan ikramları tadan davetliler,keyif ve lezzet dolu bir akşamüstüyaşadı. Özen Kuzu’nun misafirleri, davetin ilerleyen saatlerinde ise muhteşem müzik ziyafeti ile eğlendiler.

Özen Kuzu tüm davetlileri ile yakından ilgilendi. Eğlenirken de projeyi gezerken de tüm misafirlerine eşlik etti. Albümleri milyonlar satan Arap ülkelerinin en ünlü şarkıcısı FayezAllsaeed,SeaPearl projesini incelerken kendisine Özen Kuzu eşlik ederek projeyi tüm detayları ile kendisine tanıttı. Türkiye’de yatırım planları olan Alsaeed, SeaPearl projesini çok beğendiğini ve Körfez ülkelerindeki dostlarının kendisine anlattıklarından çok daha prestijli bir proje ile karşılaştığını söyledi.