Abone Ol

Metroda Astronot Şaşkınlığı: İstanbul Turu Yaptı

Astronot kıyafetiyle metroda dolaşan kişi vatandaşı şaşkına çevirdi.

Metroda Astronot Şaşkınlığı: İstanbul Turu Yaptı

İstanbul'da metroda astronot kıyafetiyle dolaşan bir kişi, görenleri şaşırttı.

Vatandaşlarla birlikte akbil dolduran, metroya binen ve duraklar arası seyahat eden bir kişi vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

İstanbul turu yapan 'astronot', şaşkın bakışlara aldırmadan metroda gazete okumayı da ihmal etmedi.

Vatandaşlar, 'İstanbul'da dolaşan astronot'u kameraya çekti ve onunla fotoğraf çektirdi.

VATANDAŞLAR ŞAŞIRDI

Metroda ilk defa böyle bir durumla karşılaştıklarını söyleyen yurttaşlar, ilginç bir görüntüyle karşılaştıklarını dile getirdiler. Astronotu görünce çok şaşırdığını dile getiren Nurullah Çelebi, "Böyle bir şeyi beklemiyordum, çok şaşırdık. İlgimi çok çekti" dedi.

Şaşkınlığını dile getiren Uğur Saka, "İlk başta ne olduğunu anlayamadım. Metroda her zaman astronot kıyafetli birisini görmüyoruz, çok ilginç bir görüntü" ifadelerini kullandı.

Bir başka yurttaş Atakan Başkan ise, "İlk gördüğümde robot sandım ancak astronotmuş. Gördüğümde çok şaşırdım" diye konuştu.

ASTRONOT BİR ETKİNLİKTE YER ALACAK

Uzay kıyafetiyle merak uyandıran astronotun İstanbul’da yakın bir zamanda düzenlenecek etkinlikte yer alacağı ve İstanbul sokaklarında dolaşmasının da bu etkinliğin bir parçası olduğu öğrenildi.

KADIKÖY BELEDİYESİ'NDEN ESPRİLİ PAYLAŞIM

Kadıköy Belediyesi de İstanbul turu yapan astronotu esprili bir şekilde sosyal medya hesabından paylaştı.

Belediye, "Galaksinin her noktasından Kadıköy'e toplu ulaşım bulunmaktadır." notuyla astronotun akbil doldururken çekilmiş fotoğrafını paylaştı. Belediyenin paylaşımına çok sayıda beğeni ve yorum geldi.

Metroda Astronot Şaşkınlığı: İstanbul Turu Yaptı - Resim: 1