Abone Ol

İsraf Sayfası: Ankapark'ın Toplam Maliyeti Açıklandı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, resmi internet sitesinde israf sayfasını yayına aldı.

İsraf Sayfası: Ankapark'ın Toplam Maliyeti Açıklandı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “şeffaf yönetim anlayışı” kapsamında belediyenin resmi internet sitesinde ‘İsraf Sayfası’nı yayınlamaya başladı. Bu kapsamda belediyenin resmi internet sitesinde ilk olarak ‘Ankapark’ için yapılan harcamalar yayınlandı.

Geçmiş dönemde ihale edilen, işletilemeyen ve ABB’nin geri almak için hukuk mücadelesini sürdürdüğü Ankapark için yapılan harcamaların toplam tutarı 801 milyon 288 bin 824 dolar olarak duyuruldu.

İsraf Sayfası: Ankapark'ın Toplam Maliyeti Açıklandı - Resim: 1

SAYFA SÜREKLİ OLARAK GÜNCELLENECEK

ABB resmi sitesi ana sayfasından ve bu linkten ulaşılabilen ‘İsraf Sayfası’nda Ankapark için yapılan harcamaların toplam tutarı olan 801 milyon 288 bin 824 dolarlık maliyete büyük ihalelerin sadece Ankapark’ta harcanan kısımlarının eklendiği bilgisi de madde madde açıklandı. Bu maliyet tutarına Ankapark dışında yapılan büyük ihalelerin toplam bedeli eklenmedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yayınladığı israf sayfasında, sayfanın sürekli güncelleneceği ve yakında geçmiş dönemde yapılan eksik ve hatalı işlerin, dinozor heykellerinin, kapıların, ithal ağaçların, saatlerin, robotların, özelleştirmelerdeki usulsüzlüklerin ve daha birçok konunun yer alacağı bilgisi verildi.

İsraf Sayfası: Ankapark'ın Toplam Maliyeti Açıklandı - Resim: 2