Abone Ol

İspanyol Twitch yayıncısı, tacize uğradı

Bir Twitch yayıncısı kadın, bir kişinin rızası olmadan kendisine dokunması ve bunu kamera karşısında tüm izleyicilerinin önünde canlı olarak yapması nedeniyle tiksinti duyduğunu söyledi.

İspanyol Twitch yayıncısı, tacize uğradı

Ağırlıklı olarak Seyahat ve Açık Hava kategorisinde yayın yapan İspanyol yayıncı Gonsabella bir canlı yayınında tanımadığı bir turist tarafından tacize uğradı.

Twitch'te 665.000 takipçisi olan aktif olarak her gün canlı yayın yaparak gün içinde yaptığını ve nereye gittiğini paylaşan yayıncı yaşadığı durumu da aktardı.

20 Eylül'deki yayınında, canlı yayında sohbet yaparken arkasında oturan rastgele bir turist ona doğru eğilip yayıncıya dokundu. Gonsabella'nın hızla kızarak dönmesi ve orada bulunan başka kişiler tarafından durumu sakinleştirmeye çalışması canlı yayına yansımış oldu.

Yayıncı daha sonra durumdan açıkça rahatsız oldu ve yaşadığı durumu fazla büyütmedi ama daha sonra turistten uzaklaşmak için yer değiştirdi.

Twitch yayıncısının paylaştığı anların sonrasında sosyal medyada tepki gördü. Bikini giymesinin sorun olabileceğini iddia eden bazı kötü yorumlara cevap verdi ve "hiç kimse gömleksiz iki adam olduğu yönünde yorum yapmadı" diyerek çifte standartlara dikkat çekti.