Abone Ol

İspanya'da bardan kaçırılan İngiliz kadın turist, toplu tecavüze uğradı

Benidorm'da bir İngiliz turist, bir bardan kaçırıldıktan sonra üç erkek tarafından defalarca toplu tecavüze uğradığını öne sürerek şikayetçi oldu.

İspanya'da bardan kaçırılan İngiliz kadın turist, toplu tecavüze uğradı

Saldırganların her biri, Alicante'deki bir mahkemede yapılan duruşmanın ardından suçlu bulunduktan sonra 8 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

İngiliz turiste dört saat içinde iki kez toplu tecavüzde bulunulduğu tespit edildi. İlk tecavüz Costa Blanca tatil beldesindeki futbol sahasının yakınındaki bir parkta, ikincisi ise El Cisne pazarının yakınında meydana geldi.

İkinci noktaya götürüldükten sonra kaçmayı başaran kadın oteline dönerek annesine haber verdiğini söyledi. Yaşları 24 ile 34 arasında değişen bir İspanyol ve iki Faslıdan oluşan hükümlü tecavüzcülerin isimleri olası bir temyiz öncesinde açıklanmadı. Savcılar, her bir adam için 12 yıl hapis cezası isteminde bulundu. 

Adamların saldırısını gerçekleştirmeden önce Benidorm'daki bir barda turistle sohbet etmeye başladıkları iddia edildi. Olay yerinden kaçmayı başaran kadının 365 sterlin değerindeki bir yüzüğü ve saati de adamlar tarafından çalındı.

İngiltere'den video bağlantısıyla ifade veren mağdur, bir arabanın arka koltuğunda kendisini kıyafetlerinin düğmeleri açık olarak hatırladığını söyledi. İngiliz kadın, mahkemeye cinsel organlarında ağrı hissettiğini ve yanında "üç veya dört erkek" gördüğünü hatırladığını söyledi. 

Ekim ayında polisler, Benidorm yakınlarında başka bir İngiliz turiste tecavüz eden iki adamı daha tutuklamıştı. Tatilcinin, ünlü Costa Blanca tatil beldesinde taksi beklerken kendisini arabalarıyla oteline 13 euro karşılığında götürmeyi teklif eden iki adama ödeme yapmayı kabul ettikten sonra cinsel saldırıya uğradığını söylemesiyle soruşturma başlatılmıştı.