Abone Ol

İspanya Milli Takımı'nda seks skandalı!

2016 Avrupa Şampiyonası'ndaki rakiplerimizden İspanya'nın kalecisi David De Gea ile Real Madridli Isco, Bayern Münihli Javi Martinez ve Athletic Bilbao'nun yıldızı Iker Muniain'in adları bir seks skandalına karıştı.

İspanya Milli Takımı'nda seks skandalı!

İspanya Milli Takımı Teknik Direktörü Vicente del Bosque, ülkeyi karıştıran bu iddia nedeniyle De Gea'yı kadrodan çıkardı.

İspanya Milli Takımı kalecisi David De Gea’nın başı cinsel istismar iddiasıyla büyük dertte. Kimliği açıklanmayan bir kadın sadece De Gea’yı değil Athletic Bilbao'da top koşturan Iker Muniain’in de ismini verdi.

Olay Nisan ayından bu yana cinsel istismar, cinsel saldırı ve insan ticareti suçundan hapiste olan Ignacio Allende Fernandez hakkında ifade veren bir kadının mahkemede yaptığı itirafla ortaya çıktı.

İspanya Milli Takımı'nda seks skandalı! - Resim: 1

Tanık, henüz reşit değilken David de Gea ve Iker Muniain ile (sağda) 2012 yılında 5 yıldızlı bir otelde birlikte olduğunu ileri sürdü. İki futbolcunun avukatları ise, müvekkillerinin ekonomik güçlerinden dolayı suçlandığını ve kendilerinden para sızdırılmaya çalışıldığını savundu. Ancak mahkeme bu savunmayı reddetti.

İspanya Milli Takımı'nda seks skandalı! - Resim: 2

De Gea ve Muniain hakkındaki iddialar bunlarla da sınırlı değil. Yaşı küçük kızlarla ilişkiye girdikleri, 'Torbe' lakaplı Ignacio Allende Fernendez'in (üstte) kurduğu şebekenin bir parçası oldukları ileri sürülüyor.

El Diario gazetesinin verdiği bilgiye göre De Gea ve Muniain haklarında suçlamaları kabul etti. İspanya Milli Takımı Teknik Direktörü Vicente Del Bosque, bu gelişme üzerine De Gea'yı kadrodan çıkardı.

Şu ana kadar doğrulanmış olmasa da Bayern Münihli Javi Martinez ve Real MadridliIsco’nun da bu iki isme dahil olabileceği konuşuluyor.

hürriyet