Abone Ol

İsmailağa Cemaati ikiye bölündü! İşte Ergenekon kapışması!

İsmailağa Cemaati'nin kanaat önderleri arasında soğuk savaş başladı. Taraflar birbirlerine yönelik inanılmaz suçlamalarda bulunuyorlar.

İsmailağa Cemaati ikiye bölündü! İşte Ergenekon kapışması!

Kavga,cemaatin lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nun yeğeni olarak tanınan FurkanGrubu'nun önemli ismi Saadettin Ustaosmanoğlu'nun şu açıklamasıyla günyüzüne çıktı: "Cübbeli, Müftüoğlu ve gibilerinin kurduğu çete tabiiolarak Ergenekon terör örgütüne de hizmet ediyor. Cüppeli'ye veMüftüoğlu'na buradan sesleniyorum: Şahsiyetli olun, dik durun, küçükkurnazlıklara yeltenmeyin. Aklınızı başınıza toplayın."

İsmailağa'nınlideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nun ağzından iki gün önce Milli Gazete'deyayımlanan, "Soyadımızı kullanarak menfaat temin etmeye çalışanları herşeyden evvel Allah'a havale ediyorum" açıklamasının ardından önceki günSaadettin Ustaosmanoğlu karşı açıklama yaptı. Saadettin Ustaosmanoğlugenel yayın yönetmenliğini yaptığı Furkan Dergisi'nin internet sitesineyaptığı açıklamada, "Ergenekon"la ilişkili gösterdiği Ahmet Ünlü veSaadet Partisi Genel İdare Kurulu üyesi İsmailağa'nın lideri MahmutUstaosmanoğlu'nun hukuk müşaviri İsmail Müftüoğlu hakkında şuiddialarda bulundu:

Efendinin yakınlarında

HaniCüppeli ortaya çıkacağından korktuğu kasetlerden bahsederek cemaatini,'İnanırsanız hakkımı helal etmem' diye tehdit ediyordu ya, işte okasetler şimdi efendi hazretlerinin yakınlarının eline de geçti. T24haber sitesine verdiğimiz röportajda şöyle bir cümle kurmuştuk:'Cüppeli ve kadın...' Anlaşılıyor herhalde. Bu içi geçmiş fikir yoksunuadamı fena faka bastılar ama haberi yok.

Ahlaksız atraksiyon

ErbakanHoca, 'Niçin İsmailağa'nın oylarını AKP'ye kaptırdınız' diyeMüftüoğlu'nu fırçaladı. Fırçalamanın meydana getirdiği kuyruk acısıylaMüftüoğlu, Cüppeli'yle kafa kafaya verip Saadet Partisi'ni kurtarmayaçalışıyor. Biz bu oyunu bozduğumuz için de en ahlaksızca atraksiyonlaragiriyorlar. Bir daha Erbakan Hoca'dan beceriksizlik azarı işitmekistemediği için kıvranıyor. Ama yanlış kişilere sataşıyor!

Bizim parti ne yapıyor

Efendihazretleri Cüppeli'ye, 'Bizim parti ne yapıyor?' diye soruyor. Cüppeli,'Saadet mi?' diyor. 'Yok yok, bizim parti' deyince o 'Yazıcıoğlu'nunpartisi mi?' diyor. Üçüncü soruşundan sonra Cüppeli ıkına ıkına 'AKP miefendi hazretleri' deyince 'Evet' cevabını alıyor. Tabii bu şu demekdeğil; efendi hazretleri AKP'lidir. Efendi hazretleri hiçbir parti,hiçbir teşkilât, hiçbir örgüte nisbet edilemez.

Vatan