Abone Ol

İsmail YK'nın "Allah Belanı Versin" şarkısını Eurovision birincisi Lordi söylerse!!! Video!

Eurovision yarışmasında birinci olarak herkesi şok eden Lordi, internette dolaşan klibinde "Allah Belanı Versin" diyor... Youtube sitesinde 23 bin kez izlenen video klibi izlemek için tıklayın!

İsmail YK'nın "Allah Belanı Versin" şarkısını Eurovision birincisi Lordi...

Son albümü 300 bin satan İsmail YK, geçtiğimiz günlerde 'Allah Belanı Versin' adlı şarkısına klip çekmek için kamera karşısına geçmişti. Ancak, İsmail YK'nın bir hayranı aynı şarkıya ikinci bir klip daha çekti. Klibin başrol oyuncuları da 2006 Eurovision birincisi Finladiyalı rock grubu Lordi! Grubun Eurovision'da birincilik alan şarkısı Hard Rock Hallelujah'ın klibini montajlayan İsmail YK'nın hayranı, klip görüntüleriyle 'Allah Belanı Versin' adlı şarkıyı uyumlu bir hale getirdi.

KLİBİ AŞAĞIDA İZLEYEMİYORSANIZ BU LİNKE TIKLAYIN!

http://www.youtube.com/watch?v=2iBDcj8yAm4

İşte o klip...

Şarkının 'bin cefa gördüm, bin defa öldürdün' kısmında grubun solisti ellerini havaya kaldırıyor. 'Beni benden aldın attın' sözlerin-de ise klipteki pon pon kızlar yere yığılıyor.

23 BİN KEZ İZLENDİ

Amatör videoların yer aldığı www.youtube.com adlı internet sitesine konan klip, büyük ilgi görüyor. Klip, şimdiye 22 bin 812 kez izlendi. 49 katılımcı tarafından oylanan klip, 5 üzerinden ortalama 4 puan aldı. 50 kişi de klibi internetten bilgisayarına indirdi. Yorum yapan site kullanıcılarının bazıları yeni klibi çok beğendi. Bazıları da şarkıcının tarzına yakıştırmadı.