Abone Ol

İsmail YK Kanal D stüdyosunda mı kaldı? Beyaz Şov ile Disko Kralı nasıl pişti oldu? VİDEO

MEDYAFARESİ - ÖZEL Cuma gecelerinin sevilen programı Beyaz Şov'un bu haftaki konukları İsmail YK ve Ebru Yaşar'dı. YK dansçılarıya izleyenleri coşturdu. Ertesi gece Okan Bayülgen'in programını izlemek isteyenler şaştı kaldı.

İsmail YK Kanal D stüdyosunda mı kaldı? Beyaz Şov ile Disko Kralı nasıl...

Bu hafta Beyaz şov'un konukları arasında bulunan Ebru Yaşar ile İsmail YK birlikte hazırladıkları düeti ilk kez Beyaz şov izleyenler için söyledi.

Daha sonra "1 Numara" adlı şarkısını dansçıları eşliğinde seslendiren İsmail YK izleyenlere dans şov yaptı.

BEYAZ'IN ESPRİSİ GERÇEK OLDU

Programa Azerbaycan'dan canlı telefon bağlantısyla katılan Lale Serdarova adlı izleyicinin hayranı olduğu İsmail YK'yı hangi programa çıktıysa aradığını söyleyip konuşmayı uzatması Beyaz'ın "İsmail diyor ki bir programda soruları bitirmesin başka programlarıda arasın" diye yaptığı espri neredeyse gerçeğe dönüşüyordu.

Cumartesi gecesi Okan Bayülgen'in "Disko Kralı" programını izlemek için ekran karşısına geçenler karşılarında yine İsmail YK'yı görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

Yine Kanal D ekranında, stüdyo aynı sadece "Disko Kralı" için dekorlar değimiş, şarkı yine dançılar eşliğinde "1 Numara" konuk İsmail YK'da değişen ise sadece üzerine giydiği beyaz tişört.

PİŞTİ OLDULAR

Yıllardır aynı kanalda program yapan iki ünlü şovmen bu hafta programlarına aynı konuğu çağırmış ve aynı şarkıyla izleyenlerini coşturmuş oldu. İsmail YK'nın dün gece "Disko Kralı" programının yayınlandığı saatlerde NTVde yayınlanan  'Haydi Gel Bizimle Ol' programının tekrar yayınında Çiğden Anad ve arkadaşlarının sorularını da yanıtladığını düşünürsek hafta sonunun  en karlı ismi İsmail YK oluyor..

Canlı yayına bağlanan İsmail YK hayranı...




İşte o şarkı...