Abone Ol

FOX'ta İsmail Küçükkaya ve İşaret Dili Anlatıcısı Aybüke Neden Yer Değiştirdi?

Medyafaresi.com özel haber- FOX TV ekranlarında yayınlanan haber programı Çalar Saat'te İsmail Küçükkaya ve işaret dili anlatıcısı Aybüke yer değiştirdi.

İsmail Küçükkaya ve Aybüke Neden Yer Değiştirdi?

Cemre Durmuş / Medyafaresi.com Editörü

FOX TV'de yayınlanan ve Türkiye'nin en çok izlenen sabah haberleri programı olan İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat'te dikkat çeken bir olay geçekleşti.

İsmail Küçükkaya ve işaret dili anlatıcısı Aybüke, 23-29 Eylül Uluslararası İşitme Engelliler Haftası için yer değiştirdi.

Ekranın sağ alt tarafında minik pencerede oturarak konuşmasına devam eden İsmail Küçükkaya ile Aybüke'nin yer değiştirmesi ekranda ilginç bir görüntü ortaya çıkardı.

İsmail Küçükkaya neden oturduğunu açıklarken, geçen hafta bel ve boyun ağrısıyla doktora gittiğini ve fıtık hastalığının azdığını da duyurdu. Doktorunun 3 saat ayakta program sunmasından şikayet ettiğini söyleyen Küçükkaya artık oturarak programı sunacağını söyleyip işi şakaya vurdu.

İsmail Küçükkaya ekrandaki yer değişikliğinin asıl sebebini ise şu sözlerle açıkladı:

"23 Eylül'de bütün dünya çapında İşitme Engelliler Günü. Biz FOX ailesi olarak öteden beri bu konuda duyarlılık sergilemeye çalışıyoruz. İşitme engelli kardeşlerimizi unutmuyoruz. Onlar da Çalar Saat ailesi ile birlikte haberlerden haberdar olsunlar istiyoruz. O nedenle Aybüke kardeşim ve ben şimdi yer değiştirdik."

İŞTE İSMAİL KÜÇÜKKAYA VE İŞARET DİLİ ANLATICISI AYBÜKE'NİN YER DEĞİŞTİRDİĞİ O ANLAR...