Abone Ol

İsmail Küçükkaya: Erdoğan etkili bir lider, İmamoğlu gerçek bir politikacı

İsmail Küçükkaya ekranların en sevilen programı Şükrü Dudu ile Berber Muhabbeti'nde liderleri yorumladı. Recep Tayyip Erdoğan için “22 yıldır ülkeyi tek başına yönetiyor. Yaptığı büyük hizmetler var. Uluslararası arenada çok tanınan bir lider. Etkili bir lider.” İfadelerini kullandı.

İsmail Küçükkaya: Erdoğan etkili bir lider, İmamoğlu gerçek bir politikacı

İsmail Küçükkaya tv100’ün sevilen programlarından birisi olan Şükrü Dudu ile Berber Muhabbeti’nde liderleri yorumladı.

"Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 22 yıldır ülkeyi tek başına yönetiyor. Yaptığı büyük hizmetler var. Yaptığı büyük hatalarda var. Hataları ve sevapları ile Türkiye’ye hizmet eden bir lider. Uluslararası arenada çok tanınan bir lider. Etkili bir lider. Onun dönemi bittikten sonra sağlıklı analizlerin yapılacağını düşünüyorum.

Diyelim ki ayrıldı, o artık köşesinde sonra bir kesim üzerindeki hayranlık veya bir kesim üzerindeki nefret kalktığı zaman, daha soğuk kanlı bakıldığı zaman o zaman Erdoğan hizmetini görmeyenler, görecek. O tarihlerde çok sevdikleri için Erdoğan’ın olumsuz özelliklerini kabul etmeyenlerde, onu da kabul edecekler. Şu an toplum Erdoğan’ı sağlıklı bir şekilde analiz edebilecek durumda değil. İki taraf içinde. Ben bu çaba içerisinde olan bir insanım. Ben onun artılarını görmeye çalışıyorum eksilerini de görmeye çalışıyorum."

“BAHÇELİ SON 4-5 YILIN EN GÜÇLÜ POLİTİK FİGÜRÜ”

"Devlet Bahçeli son 4-5 yılın en güçlü politik figürü. Devlet üzerindeki belirleyeceğine bakıldığı zaman bence Erdoğan’dan bile daha etkili. Bunu tabi Erdoğan’ın lehine kullanıyor şu anda."

“ÖZEL’İ TAŞIYAN RÜZGARI KILIÇDAROĞLU SAĞLADI”

Kılıçdaroğlu CHP’nin en son başarısında aslan payına sahip bir liderdir. Ona haksızlık yapıldığını görüyorum. Özgür Özel kuşkusuz 4-5 Kasım kurultayını kazandı geldi ve 5 ay içerisinde yerel seçim zaferi ile taçlandırdı ama kendisini bu noktaya taşıyan rüzgarı aslında Kılıçdaroğlu sağlamıştı. Özgür Özel’de onunla hiç kavga etmeden, tartışmadan onun açtığı yolda yürüdü. Tabi elinde İmamoğlu, Mansur Yavaş, Vahap Seçer, Zeydan Karalar, Muhittin Böcek gibi Özlem Çerçioğlu gibi büyük belediye başkanları var. Bu tabi Ak Parti içinde bir fırsat ve imtihan. CHP içinde bir fırsat ve imtihan. Hangisi başarılı olursa 2028’i kazanır.

“İMAMOĞLU GERÇEK BİR POLİTİKACI”

Ekrem İmamoğlu gerçek bir politikacı. Belli özellikleri ile olum ya da olumsuz değil Erdoğan’a benzetiyorum. Bir politikacı kumaşı var. Dolayısıyla Türkiye’nin geleceğinde olacak.

“TÜRKİYE İLERİDE MANSUR YAVAŞ’I KONUŞACAK”

Mansur Yavaş’ı da çok beğeniyorum onu da ifade edeyim. Başka bir model, başka bir tarzı var. Türkiye ileride Mansur Yavaş’ı konuşacak.