Abone Ol

İsmail Hacıoğlu, Kurşunlu Şelalesi'nden atladı!

Ocak ayında vizyona girecek olan “Sonsuz Bir An” sinema filminin çekimleri İstanbul’da devam ediyor. Yapımcılığını Dama Medya-Ferhat Eşsiz ve Ümit Gündoğdu’nun, yönetmenliğini Ozan Uzunoğlu’nun üstlendiği filmin Antalya Kurşunlu Şelalesi’nde yapılan...

İsmail Hacıoğlu, Kurşunlu Şelalesi'nden atladı!

Başrollerinde İsmail Hacıoğlu, Özlem Tekin, Ferhat Gündoğdu, Ceren Balıkçı, Orçun Kaptan ve Ayfer Dönmez’in oynadığı Sonsuz Bir An’ın Antalya Kurşunlu Şelalesi’nde yapılan çekimlerine, yerli ve yabancı turistler de büyük ilgi gösterdi. Özlem Tekin, İsmail Hacıoğlu ve Ferhat Gündoğdu’yla tanışan ve fotoğraf çektirenler Şelale’deki  çekimleri büyük bir ilgiyle takip ettiler.

İsmail Hacıoğlu, Kurşunlu Şelalesi'nden atladı! - Resim: 1

Sonsuz Bir An’ın Antalya’daki çekimlerinin ardından set, İstanbul'a taşındı. Çekimleri 15 Ekim’e kadar sürecek film, 30 Ocak’ta sinema seyircisi ile buluşacak.

Daha önce vizyona girdiğinde büyük ilgi gören “Sonsuz” filminin devamı olarak çekilen “Sonsuz Bir An”, sinemaseverleri, dostluğun, aşkın, acımasız gerçeklerin derinden hissedildiği bir zamana sürüklüyor...  Filmde, bir yudumluk hayatı doya doya yaşamaya çalışan kanser hastası Volkan ve Serhan’a yol arkadaşlığı yapıyoruz... Bu kez onlara Özlem Tekin de eşlik ediyor...  Kendilerini acımasız zamanın gerisinde ve uçurumun kenarında bulan iki dost, yarının olmadığını biliyorlar ama “Her şeye rağmen yaşamak güzel!” deyip bir kez daha düşüyorlar yollara.  Kaderin yanlarına kattığı can yoldaşı Özlem Tekin de onları yalnız bırakmıyor...

SONSUZ BİR AN

CAST

YAPIMCI-Dama Medya, Ferhat Eşsiz&Ümit Gündoğdu

YÖNETMEN-Ozan Uzunoğlu

SENARYO- Can Sinan

OYNAYANLAR-Volkan ‘İsmail Hacıoğlu’, Özlem ‘Özlem Tekin’, Serhan ‘Ferhat Gündoğdu’, Dicle ‘Ceren Balıkçı’, Rüstem ‘Orçun Kaptan’, Aylin “Ayfer Dönmez”, Servet  “Turan Özdemir’, Ferize Ana ‘Jale Aylanç’, Hilmi ‘Metin Keçeci’, Sadi ‘Serkan Şengül’, Komutan ‘Bekir Öztürk’ ve jön Süleyman ‘Süleyman Turan’.

MÜZİKLER: Yıldıray Gürgen

DAĞITIM FİRMASI: Chantier

VİZYON TARİHİ: 30 0cak 2015