Abone Ol

İsimsizler son bölümün ardından yeni bölüm fragmanında Elif ölüyor mu?

Gerilim dolu son bölümün ardından İsimsizler 10. yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. Kaymakam Fatih ve ekip arkadaşlarının canlarını dişine taktığı son bölümde, Elif ve Otto için malum son kapıyı çalıyor.

İsimsizler son bölümün ardından yeni bölüm fragmanında Elif ölüyor mu?

İsimsizler son bölümün ardından 10. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacağı araştırılmaya başlandı. Peki, İsimsizler 10. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak? İşte, konuyla ilgili detaylı bilgiler
İsimsizler son bölüm ile izleyicileri yine ekranları başına kilitledi. Kanal D ekranlarının kısa sürede geniş bir kitleye ulaşan dizisi İsimsizler, son bölümün ardından 10. yeni bölüm fragmanı ile gündeme geldi. Son bölümde Kaymakam Fatih ile arkadaşları bu kutlu yolda mücadelesine devam ederken, dayı vurulmuştur. Peki, İsimsizler son bölümün ardından 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İşte, son bölüme dair bazı bilgiler;

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Fatih ve ekibi, ateş altındaki Türkmenlere destek vermek için harekete geçerler. Ancak, paralel yapının devreye girmesiyle Fatih ve ekibinin destek operasyonu sekteye uğrar.

Eğer gerekli destek sağlanmazsa yüzlerce Türkmen, kadınlar ve çocuklar katledilecektir. İsimsizlerin zamanla yarıştıkları kritik ve tehlikeli bir süreç başlar.

Babasının yaşadığını ve azılı bir terörist olduğunu öğrenen Yıldız deliye dönmüş, babasına ulaşmanın ve cevaplar bulmanın peşine düşer.

Otto’nun ofisine gizlice giren Elif, Fatih’e kurulacak pusuyu öğrenir. Ancak, genç kadın Otto’nun kendisinden şüphelendiğini anlamamıştır. Elif, Fatih’in hayatını kurtarmaya çalışırken, kendi hayatıyla oynadığının farkında değildir henüz!
Fatih ve ekibi yine çok tehlikeli bir göreve, sınırın öteki tarafına geçerler. Örgütün dikkat çeken isimleri artık fazlasıyla nefes almıştır. Sawer, Afran ve diğer hain teröristlerin ölmesi gerekmektedir. Fakat onları bu tehlikeli mücadelede sürprizler bekler. Sawer ve Afran için yolun sonu mu geliyor? Fatih, bölgede kiminle karşılaşacak?

Fatih ve ekibi, örgütün elebaşlarını yakalamak için Suriye’ye geçerler. Ancak işler planlandığı gibi gitmez. Ya geri dönecekler ya da hayatları pahasına Suriye’nin ölümcül bölgelerinde teröristlerle mücadele edeceklerdir.

Türkiye’den kaçan Sinan ise paralel yapının hain emelleri için Gözcü ile buluşur.

Bu arada Elif, Otto’nun ajan olup olmadığını anlamak için tehlikeli bir oyuna girişecektir. Elif’in Fatih ile konuşmasına tanık olan Yıldız ise hayatının şokunu yaşayacaktır.
Hürriyet