Abone Ol

Işıl Reçber, estetiksiz hali diye yayılan fotoğraflara ateş püskürdü!

Rüştü Reçber'in sosyetik eşi Işıl Reçber, cemiyet dünyasının en güzel kadınları arasında gösteriliyor. Işıl Reçber’in (40) estetiksiz olduğu iddia edilen fotoğrafları ortaya çıktı. Yayınlanan bu fotoğrafın ardından Işıl Reçber adeta ateş püskürdü.

Işıl Reçber, estetiksiz hali diye yayılan fotoğraflara ateş püskürdü!

Olay karşısında sosyal medyadan açıklama yapan Işıl Reçber adeta ateş püskürdü. Işıl Reçber fotoğrafların orijinal hallerini yayınlayarak sert sözler konuştu.

"Bugün basına karşılığı olmayan mail aracılığı ile servis edilen ve oynanmış halleri ile yollanan fotoğraflar ve açıklamalar ile kimin nereye varmak istedigi kısa süre içerisinde ortaya çıkacaktır. Avukatım aracılığı ile gereken işlemler başlatılmıştır ve bu isim ortaya cıktığında tüm Türkiye’ye bizzat bizim tarafımızdan açıklanacaktır."

"Olay kesinlikle estetik olayı değildir bunu takmam bile beni yakın takip eden bilirki herşeyi zaten canlı canlı açıklar kendi sosyal medyamda da paylaşırım. Olay; hakkımda çok şükür başka birşey bulunamadığı için buradan planlı ve rahatsızlık vermeye calışmak, kötü niyet ve karalama çabasıdır."

"Bu tarz kişilere paye veren kuruluş veya hesaplarla ilgili de gereken hukuki işlemler başlatılacaktır. Doğrucu davutluğum ile birilerini rahatsız ettim demek ki. Ama ben aynı benim ve hep doğruyu söylemeye ve doğrunun yanında! olmaya devam edeceğim."

Not: "aynı gün cekilmis fotoların orjinal halleri de yukardaki gibidir. Yollanan mail bana da ulasmıstır karsılıgı olmasa da yarım saatlik hesap olsa da yasal yollarla IP adresi bulunacaktır. Herkese iyi aksamlar"