Abone Ol

İSG Sınavı Ne Zaman Açıklanacak? İSG 2022 Soruları Cevapları Açıklandı

Hafta sonu gerçekleştirilen İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı'nın (2021-İSG/2) soru ve cevapları yayınlandı. İSG Sınav sonuçları ne zaman açıklanacak sorusu ise gündem oldu.

İSG Sınavı Ne Zaman Açıklanacak? İSG 2022 Soruları Cevapları Açıklandı

ÖSYM, 2021-İSG sınavının soru ve cevapları anahtarını yayınladı. İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı'nın (İSG) sonuçlarının ne zaman açıklanacağı adaylar tarafından merak ediliyor. Peki, İSG sınavı ne zaman açıklanacak? İşte İSG soruları ve cevapları ve ÖSYM giriş ekranı!

ÖSYM'den yapılan açıklama şu şekilde:

"12 Aralık 2021 tarihinde uygulanan İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavının (2021-İSG/2) Temel Soru Kitapçıkları ile Cevap Anahtarlarının %10’u aşağıdaki bağlantıda sunulmuştur.

Sınava başvuran adaylar Temel Soru Kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına 12 Aralık 2021 tarihinde saat 13.00'ten itibaren ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile 10 gün süreyle erişebileceklerdir."

İSG SORU VE CEVAP ANAHTARI İÇİN TIKLAYIN!

İSG SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

12 Aralık 2021'de gerçekleştirilen İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı (2021-İSG/2) sonuçları 6 Ocak 2022'de adayların erişimine açılacak.