Abone Ol

İşadamına aşk tuzağı! Soda şişesiyle taciz ettiler

İstanbul’da yaşayan işadamı E.K.'nin bir süre önce tanışıp yakınlaştığı Gizem N. isimli tarafından tuzağa düşürüldüğü belirtildi.

İşadamına aşk tuzağı! Soda şişesiyle taciz ettiler

İstanbul’da yaşayan işadamı E.K., bir süre önce tanıştığı Gizem N. isimli kadınla yakınlaştı. Genç kadınla görüşmeye başlayan işadamı, Gizem N.’nin arkadaşları olan Yasin Ö. ve Orhan A. ile de tanıştı. Olay günü Beylikdüzü’nde sevgilisi ve arkadaşları ile buluşan genç işadamı sonrasında yaşadıklarını ifadesinde şöyle dile getirdi; “Ben o gün Gizem’e yüzük hediye ettim o da kabul etti. Ama Gizem sürekli birileriyle yazışıyordu. Bir süre sonra Eyüp’e gitmeye karar verdik. Sultangazi’de bir kahvenin önünde aracı durduran Yasin Ö., “Arabanın altını vurdum. Bir bakayım” diyerek araçtan indi. Bu sırada aracın çevresini 7-8 kişi sardı. Benim başıma bir torba geçirip bir yere soktular ve burada dövmeye başladılar.”

Soda şişesiyle taciz edildiğini, 3 bin lirasının gasp edildiğini söyleyen işadamının şikayeti üzerine şüpheliler tutuklandı. 5 sanık hakkında 25 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.