Abone Ol

Irmak Kazuk'tan NTVSpor'a duygusal veda

Irmak Kazuk, NTVSpor’da görevinin sona ermesinin ardından sosyal medya hesabından yapığı açıklamayla eski kanalına veda etti.

Irmak Kazuk'tan NTVSpor'a duygusal veda

NTV Spor'da işten çıkarılan isimlerden biri olan Irmak Kazuk, kişiselTwitter hesabından yaptığı açıklamayla eski kanalına veda etti. 2001 yılında stajer olarak girdiği NTV kapısından güzel insanlar biriktirerek çıktığını belirten Kazuk, kanaldaki arkadaşlarını izlemeye devam edeceğini söyledi.

İşte Irmak Kazuk’un açıklamaları:

"2001’de stajyer olarak girdiğim NTV kapısından güzel insanlar ve işler biriktirerek çıktım. Bu yolda bu işi çalışabileceğim en iyi insanlardan(hem mesleki, hem de birey olarak) öğrendim. Yeri geldi kavga ettik, yeri geldi güldük (emin olun bu daha çoktu), yeri geldi ağladık. Hepsinden bir şeyler alıp “NTV Spor” markasını ortaya çıkardık. Herkesin merak ettiği formülümüz buydu işte. Artık bunu başka adreste yapma zamanı.

"O KANALA HERKESİN İHTİYACI VAR"
Gelen mesajlar, tweet’ler, mail’ler için ne kadar teşekkür etsem az. Ama 'Sen yoksan NTV Spor da yok' tepkisinde yokum, çünkü o kanala sporseveri, sporcusu, yöneticisi, malzemecisi, fizyoterapisti, takım şoförü ve bizler dahil herkesin, kısacası bu ülkenin ihtiyacı var. Resim daha bulanık olabilir ama ben arkadaşlarımı izlemeye devam edeceğim, onu söyleyeyim. Yine beni ben gibi bulmak isteyenleri sayfama beklerim."