Abone Ol

iOS 13.4.5 Beta iPhone ve iPad'ler için hangi yenilikleri getiriyor?

Geçtiğimiz günlerde yenilikler ile gelen iOS 13.4 güncellemesini yayınlanmıştı. Yenilikler ile dolup taşan bu güncellemenin ardından bugün sürpriz bir şekilde geliştiriciler için iOS 13.4.5 Beta güncellemesi sunuldu.

iOS 13.4.5 Beta iPhone ve iPad'ler için hangi yenilikleri getiriyor?

Apple, Haziran ayındaki WWDC 20 etkinliğini online olarak düzenleyecek. Bu etkinlikte tanıtılacak olan iOS 14 sürümüne kadar sisteme büyük bir yenilik eklenmeyecek. Bu yüzden bu sürüm ile birlikte sisteme sadece Apple Music’teki bir şarkıyı Instagram Hikayeler bölümünde paylaşma özelliği ekleniyor.

iOS 13.4.5 BETA NASIL YÜKLENİR?

Güncelleme ile birlikte ayrıca sistemde yaşanan sorunların da büyük bir bölümü çözülüyor ve performans iyileştirmeleri yapılıyor. Eğer geliştirici hesabınız varsa; Ayarlar>Genel>Yazılım Güncelleme bölümünden yaklaşık 3.65 GB büyüklüğündeki güncellemeyi yükleyebilirsiniz. Güncellemeyi yüklemeden önce yedek almayı sakın unutmayın. Aksi durumda bu sürümü beğenmezseniz geri dönüş için iPhone’u sıfırlamanız gerekecek.

İOS 13.4.5 NE ZAMAN GELECEK?

Bu güncelleme herkesin beğenisine ise muhtemelen Mayıs ayının ortasında indirime sunulacak. Önümüzdeki günlerde ise Public Beta sürümünün yayınlanacağını düşünüyoruz.

Güncellemeyi alan modeller
iPhone 11
iPhone 11 Pro
iPhone 11 Pro Max
iPhone XS
iPhone XS Max
iPhone XR
iPhone X
iPhone 8
iPhone 8 Plus
iPhone 7
iPhone 7 Plus
iPhone 6s
iPhone 6s Plus
iPhone SE
iPod touch (7. nesil)