Abone Ol

İnternette Sevda Çiçeği kampanyası!!! Dizi fanlarından Show Tv'ye imzalı tepki!!!

Show TV'nin Sevda Çiçeği'ni apar topar bitirmesi dizinin hayranlarından tepki görüyor. İnternette kampanya başlatan dizi hayranları Show tv yönetimine iletilmek üzere imza topluyor. İşte Sevda Çiçeği hayranlarının Medyafaresi'ne gönderdiği mektup.

İnternette Sevda Çiçeği kampanyası!!! Dizi fanlarından Show Tv'ye imzalı...

Merhaba sevgili Medyafaresi.. Biz sevda cicegi hayranlari bir liste hazirladik. Bir uye listesi ve showtv ye maillerimiz ve siirlerimiz falan koyduk. Hepsini bir sayfa dolusuna koyduk. Bunu yaprsaniz biz hayranlar cok seviniriz. Showtv'ye sesimizi duyurmak istiyoruz. Listemizde'de tam 210 kisi var.Bunu yaparsiniz cok seviniriz.

SEVDA ÇİÇEÄžİ HAYRANLARI

Merhaba. Ben Anil Akyigit.Ben ve bir suru Sevda Cicegi hayranlari bu gunlerde cok uzgun ve kizginiz Show Tv'ye cunku 8 Aralik Cuma aksami yayinlanmis olan "Sevda Cicegi Final" bolumun'den hic birsey anlamadik.Show TV dizimizi harcadi ve yaridan kesip gercek bir final bolumu olmayan bir bolumu verip final dediler ve ayrica normal yayinlandigi gunde yayinlamadilar.Ve bunun sonucuda: cok kisi izliyemedi ve cok dusuk rating aldi.
Show TV bu gunlerde cok dizi bitiriyor ve o dizilerin hic biri bitmeyi hak etmiyen muhtesem diziler hepsi.Bitme nedenleri dusuk rating almasi cunku Show TV'de rating canavari var ve dizilerin bitmesine sebep oluyor.Bu canavarin yaraticisi Show TV'nin ta kendisidir.Bunu belirtmek istiyoruz biz Sevda Cicegi hayranlari.
Dizinin anlasmasi 26. bolume kadar olmasi lazimdi normalde ama ShowTV iki hafta daha sabredemedi ve dizimizi 24. bolumuyle yaridan kesip bitirdiler.Ve ayrica bolumde hersey cok iyi giderken bi son sahne ile butun 24 hafta boyunca izledigimiz ask dolu bolumleri maf ettiler ve bosuna izlemis olduk basrol karakterini oldurerek.Komedi-Romantik dizimizi resmen DRAMA'YA DONUSTURDULER.
Seyirciye karsi hic saygilari yok ve bir cok izleyiciyi her hafta kizdiriyorlar.
Biz sesimizi duydurmak istiyoruz ve dizilere gercek final yapip bitirmelerini istiyoruz.Bir bolum seciyolar ve o bolume "Final" deyip bitiriyolar ve bizimde inandigimizi zanlediyorlar.Ama kanmayiz.Onlar cocukmu kandiriyor? .
Ayrica birsey belirtmek isterim Show TV'ye ve oda:Sevda Cicegi hep 1. olurdu ilk basladigi yaz doneminde ve Show TV'ye hep rating ve para getirirdi ama birden bire gunu degisildi ve ratingleri dusdu.Simdide bunun yuzunden dizimizi unutulmus bir eski esya gibi bitirip bir kenara attilar.Dizimize saygi duyulmasini istiyoruz.Hepsi bu.
Ve bu simdi soylicegim sey cok onemli:Dizilerin ratingleri dusme sebebi orijinal yayin gunlerinde kalmadiklari icindir.Surekli gun degistiriyolar.Sevda Cicegi'nin tam Dort defa gunu degistirildi ve dizimizin fragmanlari bol bol yayinlanmadi.Cok kiside ozellikle internetleri olmayan izleyiciler bu gun degisimler'den haberleri olmadi hic. Sonrada bize diyorlar "kusura bakmayin ratingleri dusen bir diziyi geri getiremeyiz" diye..Bu haksizliktir.
Bir umut olmadigini biliyoruz dizimizin geri gelmesi icin ama Show TV'dekiler sesimizi duysunlar ve yaptiklarindan utansilar.Bu yeter bize.Onlara nasil kizgin oldugumuzu anlasinlar.
Bu maillerimizle dizinin bitmesi kimin sucuysa onlara yazip sesleniyoruz.Eger gercek suclu senaristse o zaman ona sesleniyoruz ve kiziyoruz berbat bir bolum hazirladigi icin.Dizimiz boyle bitmemeliydi.En az son bir bolum daha yapabilirlerdi.Yada finali bes dakika daha uzatip mutlu bitirebilirlerdi.
Show'a son birsey daha soylemek istiyoruz.Oda dizimizin tekrarlarini vermelerini istiyoruz.Ve bide final bolumun'un tekrarini dun gece,Aralik 15'te Show Turk'de verildi ama cok berbat bir saatte.Gecenin iki bucugun'da verdiler ve ertesi gun herkezin isi,okulu olan bir gecede.Show TV neden bunlari yapiyor anlamadik.Final'in tekrarini bile dogru durust saat'te yayinlamiyolar.Bu kadar cokmu nefret ediyolar dizimizden? Bu kanal bize haftalarca uzuntu cektirdi ve izleyici olarak bunlari hak etmiyoruz.
Soyliceklerimiz bu kadar.
Iyi Gunler ve Aksamlar.


Hayranlar'dan Mail'ler.........
Sevda cicegi adli guzel bir dizi vardi bir zamanlar yaz ekranlari senlendirirdi vee hep birinci olurdu cunku milyonlar bu diziyi cook severdi taki showtv yayin saatleriyle ve gunuyle oynuyana kadar ... gununu tam 4 defa degistirdi fragmanlari vermedi tanitim yapmadi en dogrusu DIZININ ARKASINDA durmadi oysa bu dizi yaz boyunce hep birinci oldu veee showa paralar kazandirdi.. simdi ise iyi reyting almiyor diye son 3 bolu kalmis bu guzel diziyi final yaparak elimizden aldi tamam olur dedik biz kabullendik bitmesine ama sizden mutlu son istedik oysa siz bize uyduruk bir final yaparak dizimizi aldiniz elimizden BU hakzilik bunu yapamazsiniz en azindan mutlu sonu haketti bu dizi
SIMDE ise size dusen bize son bir final yapmaniz veeee mutlu son olmali

Hani masallar mutlu sonla biterdi?Artık inancım kalmadı masallara da show'a da...
ZeHrA_K'den.

Show tv sana harcadığın,emekleri mahvettiğin,izleyenlerinin umutlarını kırdığın hayallerini yıktığın,lanet olası reyting anlayışın yüzünden bitirdiğin bir dizinin fanı olarak bu maili yolluyorum.
EVET SEVDA ÇİÇEĞİ!!!!

Sonucu hüsranla bitirdiğin için,izleyenleri kırdığın diziyi bozuk para gibi harcadığın için teşekkürler.Dizimizi söz verdiğinizden erken bitirmenizin yanında diziyi saçma bir finalle noktalandırıp bizi üzmeniz de cabası.Bütün bunlar için minnettarız size.Ne kadar teşekkür etsek azdır!!!!
BİNLERCE KEZ TEŞEKKÜRLER İZLEYENLERİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTIĞIN,DİZİYİ BOZUK PARA GİBİ HARCADIĞIN, O CANAVARCA ANLAYIŞINA KURBAN ETTİĞİN İÇİN.........

Size bu teşekkürler müstahak!!!Başka türlüsü yaraşmaz.Size yüzlercek ez mail attık.DİZİMİZE İKİNCİ BİR FİNAL İSTİYORUZ.BARİ HÜSRANLA BİTMESİN....BÜTÜN SEVDA ÇİÇEÄžİ AİLESİNİ YIKMIŞ DURUMDASIN SHOW TV.EĞER DİZİYE İKİNCİ BİR FİNAL OLMAZSA BÜTÜN BU AİLENİN TEK BiR YUDUM GÜVENİ KALMAZ SANA.....

DİZİMİZE İKİNCİ BİR FİAL DAHA İSTİYORUZ LÜTFEN BUNU BİZE ÇOK GÖRME....HANİ MASALLAR MUTLU SONLA BİTERDİ?ARTIK NE MASALLARA NE DE SHOW'A İNANCIM KALMADI.HİÇ BİRİMİZİN KALMADI.BİZİ KANDIRDIN.....

BU MAİLİ CİDDİYE ALMAYACAĞINI BİLİYORUM.BUNDAN ADIM GİBİ EMİNİM.
YİNE TEŞEKKÜRLER ...BU MAİLİ DİKKATE ALMAYIP BİZİ BİR KEZ DAHA YIKTIĞIN İÇİN.....!!!!!!
>JAİME_FUNDA<'dan.


Sevgili gezen tilki,
Severek izledigimiz Sevda Cicegi adli dizi kalitesi hic düsürmedi. Yaz dizisi olarak basladi ve cook basarili devam ettdiler.
Ama ne yazikki show dizimizin kiymettini bilmedi.
Tanitim yapmadi, fragmanlari vermedi,gün degisdirdi, saat degisdirdi reytinglerde tabikide normal olarak düsdü.
Show nedense bu aralar cok dizi bittirmeye basladi ve sonunda ellinde hic bi dizi kalmicak böyle devam ederseler.
Önce Sahte Prenses simdide Sevda Cicegi ve en sonundada Gülpare´yi yayindan kaldiricaklarmis.
Biz bizim dizimizin finallini yok saydik cünki böyle bi finall hic bir dizide görülmeyen biseyde ve biz dizimizin yayindan kaldirildigini farz ediyoruz.
Ve soruyorum bi dizinin tek reytingi az diye yayindan mi kaldirilir??? Bunun cevabi asil hayir ama show tv icin evet oluyor.
Bizim dizimiz yaz geceleri hep birinciliyi elde ettden bi diziydi ama ne yazikki buda show tv´nin sayesinde ayni kalmadi. Bunun sebebide dizilerin orjinal yayin gününde kalmadiklari icindir. Bunlarin icinden en önemliside show dizimize sahip cikmamasidir!!!!
Ve bu bütün dizileri icin gecerlidir.
Seyircilere cok saygisiz bi kanal bu ve biz bunu hic bi zaman hak ettmedik. Dizimiz onlarla para kazandirdi onlara ama onlar dizimizi ayni bi eski esya gibi bi kenara firlatip attdi.
Onca seyirciyi hayal kirikligna ugratdilar.
Iste "Finaliniz" diyip bize ne sunduklarini bilmiyorlar ve yaziklar oldun diyoruz artik onlara.
Bizim dizimiz ayni masalardaki gibi farkir kiz ve zengin prensin hikayesiydi.
Masallar her zaman mutlu bi sonla bitter. Ama artik ne masallara inancimiz kaldi nede show´a. Ölüm bizim masallimiza yakismadi
AsKim_gkn_GözDe'den.

GULPAREYI MUTLU SONLA BITIRDILER.AMA SEVDA CICEGI ONADAN DAHA COK SEVILIRKEN VE 24 BOLUM OYNADI VE O MUTSUZ SONLA BITTI.BU HAKSIZLIK.SON BIR FINAL DAHA YAPILMALI VE MUTLU BITMELI YADA KANALI DEGISSIN BASKA KANALA GECSN.SHOWTV HEP KOTU BISEY YAPIYOR DIZILERIMIZE.
Berrin Isik'dan..

Dizinin yapimcisina ve ShowTV'ye sesleniyorum.Lutfen dizimizin kanali degissin.Boyle muhtesem dizi bitmeyi hele mutsuz sonla bitmeyi hic hak eden bir dizi degil.24 hafta boyunca izledik. Bunu bize yapmayin.Sevda Cicegisiz yasamak cok zor.
Volkan Tolga'dan.

Bu .1 gunlerde artik kanallarda dizi bitirmek moda oldu ve izleyicide mailler kampanylari kurmakla meskul bu gunlerde kanallar yuzunden.Simdide Erkekler Aglamaz dizisine para kampanyasi baslatmislar hayranlariYTL Teklif ediyorlar hayranlari ATV'ye.Gercektende vay be hayranliga bakin yani.Dizilerimiz icin hepimiz cildiriyoruz ama kanallarin umrunda bile degil yaziklar olsun..Kanallar bizi deli ediyor.Istediklerimiz olsun bence.Hicmi saygilari kalmadi bu kanallarin? Vallaha yakinda Ana Haber Bultenlerine bile cikariz.O zaman hic sasmam.
Arzu Aydogu

Dizimize resmen haksizlik yapildi.Show TV bu kadar bekledi ve 2 hafta daha belkiyemedi.Bari 25. bolumuyle bitseydi.Leyla'yi hastaneye goturup iylesseydi ve ordada bitseydi ama onlar ne yapti:en salak sahnede bitirdiler diziyi ve simdi Leyla oldu.Ve kolay kolay olebicek bir kiz degil o.Cunku onun adi FIRTINA LEYLA.Firtinalara hic bisey olmaz.Ve bisey belirtmek istiyorum oda 24. bolum'de cok komik ve aptalca yapilan mantik hatalar vardi ve o hatalari soylemek istiyorum....
1.Leylayi araba carpti ama hicbir yeri kanamadi.Ne agzindan kan geldi ne suratindan.Dizilerde ne kadar kotu kaza gecirenler oluyor  heryerleri kan oluyor ve olmuyolar.Leyla'nin hic bir yeri kanamadi.Yani olmesi cok sacma birsey.
2.Ve bide Selim herkeze bagiriyordu "Ambulans cagirin" diye ama yaninda arabasi duruyordu.Leylayi arbaya bindirip hemen hastaneye goturebilirdi.Orda bosuna olayindi yani basinda.
Gordgunuz gibi bu  final berbat otesi bir finaldi.Bir suru cok komik ve aptalca mantik hatalar vardi.Bu hatalari cocuk bile yapmazdi.Son bir finali hak ediyoruz seyirci olarak.Enayi yerine koyulduk resmen.Bunu final diye nasil izlettiler.Haksizlik.
Nalan Caliskan'dan.

Merhaba benim adim Gokhan.Ben bu diziyi Haziran'dan beri surekli takipcisiyim.Hic bir hafta ve hatta hic bir saniyesini kacirmadan 24 hafta izledim.Butun hepimiz izledik.Ve sanki bu dizi butun hayatimiz oldu bence gittikce daha cok guzellesti ve bitmesi hic iyi olmadi.Hadi anladim her guzel seyin mutlu sonu vardir ve bir gin biticekti bunu biliyorduk ama boyle aniden bir gercek finali olmayan berbat bir bolumle bitmesi hayal kirikligina ugratti bizi.
1 hafta oldu tam dizimiz biteli ve uzgunlugumuzu hayla atlatamadik.
Show TV'yi sevmiyoruz artik hep dizilerine kotu seyler yapiyorlar ve sahip cikmayi bilmiyolar dizilerine.Boyle bitmemeliydi.Ratign kurbani olmasi kanal'in sucu tamamiyle.
Bunu gercek final olarak hazirlamis olamaz senarist cunku bu senarist aptalmiki boyle bir muhtesem diziyi mutsuz sonla bitirsin.
Sozde bu dizi eski turk film'den alinti.Hicde degil.O film mutlu bitmisti ama bizim dizi'de kaza ve olum oldu ve hicde beklemiyorduk.Ne guzel mutlu bir bolumdu ama son sahnesi maf etti butun diziyi.
Bize tamamiyle haksizlik yapildigina katiliyorum.Hic iyi olmadi bu.Sonsuza kadar hatirlicagimizi berbat bir finaldi.
Gokhan.

VE DIZIMIZ ICIN YAPTIGIMIZ,GOKHAN OZEN'IN SARKILARINDAN OLUSAN SIIRLERIMIZ...
DAYANAMAM
Yorgunum özlemekten hayalini
Ağlarım gözlerimde yaşlar seli
Bir seni unutmadım gunlerdir
Bir de ben ağlarken kotu bitişini

Dayanamam inan dayanamam buna
Unutamam biran izliyemem seni
Harcanırım uğruna aldırmadan zamana
Diyemem dilim varmaz diyemem elveda

Yalnızım taşıyamam sensizliği
Ağlatır televizyon'un sessizliği
Bir seni unutmadım gunlerdir
Bir de ben ağlarken kotu bitişini
Bu Benden(Anil Akyigit)

KALBIM SENINLE
Bak sevda cicegi
Bak neler ettik
Yine kendi kendimize biz

Çok severken
Çok yazik ettiler
Bu guzel masalimiza

Ah ne fark eder
Yanimda yoksan
Aklim kopar gider basimdan
Bedeli yanlizlik olsada kalbim seninle

Kalbim seninle
Kalbim seninle
Baktigim her dizide
Kalbim seninle
Kalbim seninle
Aksam üstü dizifilm'de
Damla damla her gos yaslariyla
Kalbim seninle

Hem sevgilin
Hem buyuk hayranin olupta
Sevmedimmi seni ben

Körkaranlik
Gecelerde gönlüme saripta
Unutmadim seni ben
Buda Benden(Anil Akyigit)


HERSEYDE BIRAZ SEN VARSIN
sorma sorma nasil gecti
seni izledigimiz aylar
bir ask masaliydi esip gecti
ardinda boynu bukuk hatiralar

nobet tutar yoklugun
vurur gecer gecenin bir ortasindan
kiydilar bizim dizimize

herseyde biraz sen varsin,sevda cicegi
baktigim heryerde sahnelerin
icimdeki huzunlerde senin izlerin

herseyde biraz sen varsin,sevda cicegi
baktigim heryerde sahnelerin
icimdeki huzunlerde senin izlerin
Buda Bendendi.Bu Son(Anil Akyigit)


UTANSIN
Show utansin ah utansin
Bizi dizimizden ayiran show
ne bizim nede sevda çiçeginin suçu var
gunahmi içledik sadece sevdik
deliler gibi sevdik dizimizi
Show utansin ah utansin bizi dizimizden çalan o zalim show utansin
Buda benden insallah beyenirsiniz
Buda Leyla01'den.

ADI OLMAYAN COK GUZEL BIR SIIR...
yÜrÜrÜm yağan yağmurlar altında
elele bir aşıklar görsem ağlarım
sızlar o an acı çeken yÜreğim
seninle yeniden hayata gelmiş gibiyim

geceler gÜndÜzler anlatır ikimizi
içimizde bÜyÜr sevda çiçeği bitanem
gizliden gizliğe inkar etsekte sevgimizi
seveceğiz birbirimizi kimseler duymadan

nezaman görsem seni korkar yÜreğim
birgÜn beni terkedip gidersin diye
birgÜn bende söneceğim gÜller gibi
adsız sevdiğin ebediyen bekleyecek.........

son nefesime kadar bekleyeceğim
döneceğin anı ela gözlÜm
XxTanyaxX'dan.

Biz hayranlar Dizifilm.com'da ve Sevda Cicegi'nin resmi sitesinde uyeleriz.Ve buda Show TV'ye kizgin olan hayranlarin isim listesi.Insallah ciddiye alirlar bizleri.
SEVDA CICEGI'NIN HAYRANLARIN'IN ISIMLERI LISTEMIZ...
Dizifim.com Uyeleri...
Anil16,mili_gkhnözen1905,AsKim_gkn_GözDe,tugchemre,han,denizkizi55,beyaz gelincik_,ezgisu,Sibel92,kumralim19,sevda_cicegimm,

ZeHrA_K,gumus&mehmet,Gökhn'ım_Sefkat,,qknkopat,lazkizz,senny,

sevda_cicegimm,firtina leyla,freddie,charm,sumisali,z_e_y_n_e_p,doremi,rdapaul88,dilara61,dondu, sevda_cicegi_66,#Ayçiçeği#,masal_perisi,cokofoto,elif06,

gökhan_özen,*POP*,yagmureyhan,sabis@enes,werwe,CagkaNero,acemicadi_selim,
merve_buse16,aşk_oyunu,ikiaile_fan,mystar,XxTanyaxX,


SEVDA CICEGI RESMI SITESINDEKI UYELER.....
 leylayı çok seviyom,ysmn_krmcm_delisi,ACEMİ_CADI,Seertj*,tatli_cadii,n£$L!h@n, musti,MoonGirl,gökhandelisi,Selcan,**tatlı melek**,Ecoşş,yüsra,Berna--Gökhan,ssevda cicegi,musti,_enise_Gökhanimmmm,sweet_girl,Yavas Ol,Yavas,Leyyla,cimcime_kiz,_firuze_,cansivas,

sevdaçiçegi_kübra_55,Naficik&Leyla,merve0607,bitanesisin,*_ZEYNEP_*,duman gözlümm,senarist58,SanaYineMuhtacim,tatli cadi.hd,bena,EUPHORİA,YesilGözlüm.Gkhn,sevda cicegim gokhan,sinemis,gökhan_&_silan,tugba-01,Gökhanözen_1905,yasminhadi,::CeReN::,ismailb89,

YAGMURDAMLASI,hb_zuhal,"ANTİ"NAZAN,seda cagla,ELİF,beste,44gökhan_seda44,SmokeEyed,CiVciv,gkhn-dry,sevdacicek,SiNeM....,gkncikiz_orman,burcuaytekin,
SevdaCiicegi,leyl@@_yagmur,dj_burç,merve_15,ozgurkiz


Yasemin Hadivent'in Resmi Sitesindeki Uyeler.....
Yasemin-Fani,n a z,Efsane,gamzeozan,yesil-gozlum-leyla,delikanli,*sevda*,Guliiz,tugba,şeker_kız,_G_A_M_Z_E_,

masum_kedi,ceylan18,fatmaaa,irem161,yasemin'ci,Naficik&Leyla,SiNeM_gkhn özen,leyla_kalp_pinar,
angelgiz,.:The_StorM:,meryem,selim_-_leyla

GERCEK ISIMLERINI VEREN HAYRANLAR
Senem Celtikci,Esra Celtikci,Semra Celtikci,Berrin,Belgin ve Ersin Isik,Mustafa Uretener,Nuket Uretener,Esra Omeroglu,Sebnem Omeroglu,Arzu Aydogdu,Soner Ozuk,Emine Kaya,Nalan Caliskan,Nuriye Askar,Kerem Girikli,Melek  Kumral,Nurgul Ozturk,Burhan Gunay,Gozde Kutay,Rashida Paul,Can Atacan,Seher Tuzlucu,Nurten Binici,Cem Hakki,Pinar Tuglu,Gokhan,Ruzgar Deniz,Kerem
Cetin,Volkan Tolga,Manolya Muazzez,Hande Ersoy,Gul Menekse,Arda Akta,Zeynep Erdogan,Mehtap Yurda,Tugba Catal,Sanem Ozge,Nazan Kurul,Melek Basiyanan,Timucin Komutan,Kadir Utanmaz,Ece Parlak,Yildiz Hayran,Haluk Celik,Ferit Seymaz,Zubeyde Dilli,Gulici Sener,Pakize Akpinar,Kaan Dikenli,Yasemin Elmas,Ebru Gezen,Can Can,Aylin Tulin,Yeliz Gelinoglu,Dilara Duygu,Meltem Guncel,Melek Tanri,Yagmur Sayin,Mehmet Gokebakan,Kubra Kaya,Aslan Timur,Fatos Kaan,Aliye Pasa,Aysegul Gullu,Ulki Ugur,Senol Ozan,Melda Bora,Menekse Tatli,Timucin Duruk,Tolga Eren,Mine Golcuk,Sevda Askin,Sadettin Seckin,Serkan Sururi,Alev Hincal,Selman Hamza,Bahar Ceylan,Adale Ergenc,Ay Kuscu,Aysu Ergen,Anil Eyra,

ISTE TAM 210 KISILIK BIR LISTE.

VE BIZ YASADIGIMIZ SURECE SEVDA CICEGINI ASLA UNUTMICAZ SONSUZA KADAR.BITMIS OLSADA GONLUMUZDE,KALBIMIZDE YERI OLUCAK.SELIM-LEYLA ASKI HEP EFSANE BIR ASK OLARAK KALICAK AKLIMIZDA.
COK SUPER BIR ASK MASALIYDI VE BITTI.
SON SOZLERIM:DIZI OYUNCULARINA,VE BUTUN EKIBE COK TESEKKUR EDIYORUZ.BIZI 24 HAFTA EYLENDIRDIKLERI VE KEYIFLI BIR DIZI IZLETTIRDIKLRI  ICIN.BERBAT BI SONU OLSADA YINE MUHTESEM BIR DIZIYDI.INSALLAH OYUNCULARI YENI PROJERLERDE GORURUZ.