Abone Ol

İnternetin en gözde sitesi Youtube satılıyor!!! Peki kim, kaç paraya alıyor?

Youtube'un istatistiklerinin artması, beraberinde sunucu ve yüksek bant genişliği maliyetini de ortaya koyuyor. Peki, giderek devleşen ve web alışkanlıklarımızı değiştiren YouTube'u kim satın alıyor dersiniz?

İnternetin en gözde sitesi Youtube satılıyor!!! Peki kim, kaç paraya...

Youtube'un istatistiklerinin artması, beraberinde sunucu ve yüksek bant genişliği maliyetini de ortaya koyuyor. Aslına bakarsanız sitenin istatistiklerine oranla geliri çok da iyi sayılmaz. Bu durumda sitenin satılması, YouTube yöneticileri için de mantıklı bir yol gibi görünebilir. Peki, giderek devleşen ve web alışkanlıklarımızı değiştiren YouTube'u kim satın alıyor dersiniz?

Başlangıç için 1.6 milyar dolar
YouTube'a gözünü diken internet devi; Google. Wall Street Journal'ın haberine göre Google, Youtube için ilk aşamada 1.6 milyar dolar ödemeye hazır. Her şey YouTube için yolunda gibi görünse de henüz açılmamış bir yara var. O da YouTube'un ileride karşılaşacağı hukuki sıkıntılar.

Elde patlayan parça tesirli Youtube!
Bilindiği gibi YouTube'a gönderilen videolar denetlenemiyor. Günde bir milyon yeni videoyu denetleyecek bir sistemin olması da pek mümkün değil gibi. O nedenle YouTube'a gözünü diken internet devlerinin güvenlik kaygısı hayli fazla...

(www.shiftdelete.net)