Abone Ol

Instagram'ın yeni zengin kralı!

Sayamayacağı kadar çok para, etrafında sürekli yarı çıplak güzel kadınlar, helikopter, özel uçak, lüks yatlar.... 

Instagram'ın yeni zengin kralı!

Kendini "poker oyuncusu, astronot, aktör ve pisliğin teki" olarak tanıtan Dan Bilzerian şimdi de Instagram'ın Kralı unvanını ele geçirdi.
Son dönemde sayfasında paylaştığı ve lüks yaşamından kesitler sunan fotoğraflarıyla sosyal medyanın en çok konuşulan kişisi oldu Bilzerian. İngiliz Daily Mail gazetesine konuşan Bilzerian "Küçük bir çocukken kimsenin dikkatini çekmezdim. O yüzden şimdi böyle bir çılgına dönüştüm" dedi. Profesyonel poker oyuncusu olan Dan Bilzerian, aynı zamanda online poker oynanabilen Victory Poker'in de kurucusu.
30 yaşına kadar üç kez kalp krizi geçiren Bilzerian sıkı bir siyah koleksiyoncusu. Los Angeles, San Diego ve Las Vegas'ta milyon dolarlık malikaneleri olan Bilzerian şimdilerde paylaştığı fotoğraflarla takipçilerini de heyecanlandırıyor.
"Ben kocaman bir çocuğum. ama kendim Instagram Kralı diye adlandırmıyorum. İnsanların görmek istediklerini ve aslında hayatımda gerçekten olanları paylaşıyorum" diye konuşuyor.
Her ne kadar kendini "aktör" olarak tanımlasa da Bilzerian şu ana kadar sadece Lone Survivor adlı tek bir filmde oynamış.
Ama bir çok filme de finansal olarak destek veriyor.İşte Dan Bilzerian'ın kendisine Instagram'ın Kralı unvanını kazandıran ve çılgın yaşam tarzını yansıtan fotoğraflarından bazıları.