Abone Ol

Instagram'ı öyle bir protesto etti ki!...

Hollywood'un ünlü oyuncuları Bruce Willis ile Demi Moore'un kızı Scout Willis ilginç bir protesto eylemiyle gündemde. 

Instagram'ı öyle bir protesto etti ki!...

22 yaşındaki Willis, Instagram'ın 'çıplak fotoğraf paylaşımı ile ilgili' kısıtlamalarını protesto etmek için üstsüz fotğraflarını Twitter sayfasında paylaştı.

SCOUT WİLLİS FOTOĞRAFLARI

#FreeTheNipple, başlığı altında paylaştığı fotoğraflarında Willis üstsüz halde sadece çiçekli bir etekle New York sokaklarında çekilen bir fotoğrafını paylaştı. Willis fotoğrafa "New York'ta yasal ama Instagram'da değil" notunu yazdı. Scout Willis; bir çiçekçide üstsüz alışveriş yaparken çekilen bir başka pozunu da takipçileriyle paylaştı.

Scout LaRue Willis, Bruce Willis ile Demi Moore'un ortanca kızı. 1991 doğumlu Scout, Moonrise Kingdom, Haydut gibi filmlerde rol aldı.

RIHANNA FOTOĞRAFLARI

Kısa bir süre önce Rihanna da Lui dergisi için verdiği çıplak pozları paylaşınca Instagram'dan uyarı aldı. Rihanna bunun üzerine fotoğrafları buradan siyip Twitter'da paylaştı. Bir süre sonra da Instagram hesabını kullanmamaya başladı. Bir söylentiye göre güzel şarkıcı Instagram'dan kovuldu. Bir başka söylentiye göre de hesabını kendisi askıya aldı. Manken Chrissy Teigen de Instagram hesabından paylaştığı bu kamera arkası fotoğrafı yüzünden uyarı almış ve kareyi sonra silmişti.

Instagram'ı öyle bir protesto etti ki!... - Resim: 1